Курсове за бременни

Курсове за бременни

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:1112553
  • Подател:Maria Kamenova (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0898636810
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.moetoslunce.co...

Спецификация

  • НивоНачинаещи

Описание

Онлайн програмата за бременни Моето слънце включва 7 модула, много практически техники и водени упражнения за всеки месец от бременността!
Какво да очаквате:

Първо ще разберете най - основната информация за това, което ви очаква през бремененността, как се развива бебето ви, как да се храните и спортувате и какво да избягвате и към какво да се стремите.

После ще откриеш привързаността и как да изградиш връзката майка - бебе, както и ролята на майката. Не сме забравили и за ролята на бащата и неговата подкрепа. Паралелно можеш да започнеш с техниките по месеци да изграждаш пренаталната връзка.
Следва да разбереш как да се чувстваш щастлива, обичана и обичаща и в този специален период като се справиш със страховете, депресията, хормоните и емоциите си!
Ще можеш да рабереш всичко за сетивата на своето бебче и как да го усещаш и да му даваш повече любов, сигурност и подкрепа.

5. Ще осъзнаеш силата и влиянието на думите и как да ги използваш за да си по - спокойна, щастлива, уверена и сигурна и да предадеш тези твои качества и любовта си на твоето бебе.

6. Ще откриеш най - добрите методи за релаксация и как веднага да почнеш да ги прилагаш в своето ежедневие. Безценни за бременността, но и за целия ти живот!

7. В последния модул ще разбереш много за различните усещания за бременността, на бебето и други външни влияния и как да ги използваш!

8. За всеки месец от бременността имаш нови 4 - 5 упражнения и техники за хармонична бременност, които лесно можеш да изпълниш сама!

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Maria KamenovaMaria Kamenova
Регистриран на06.07.12
Последно активен18.11.23