За вашето коледно и новогодишно парти, частно и корпоративно

Н. НайденовН. Найденов
Регистриран на01.03.12
Последно активен27.03.16
-

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:319747
  • Подател:Н Найденов (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0897202865
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.newdjgroup.com

Описание

Държим в ръцете си духът на доброто настроение! ! !

New Dj Group е екип от София, и дейност в цялата страна, който се състои от професионални озвучители и Dj - и, с богат опит в организиране, провеждане и озвучаване на партита, сватби, публични изяви, фестивали, конкурси, концерти, детски партита и програми с аниматори за деца и възрастни, караоке, абитуриентски изпращания, балове, коледни и новогодишни партита и всякакъв вид мероприятия.

Разполагаме с ефектно осветление, сценично осветление, сцени, презентационна техника, мощна професионална озвучителна апаратура, качествен звук, без ограничения за място, време и начин на изпълнение. Работим добре в екип със заведения, комплексии фирми свързани с нашата и подобна дейност.

Предлагаме още – комплексни кетъринг услуги, шатри, фото и видео заснемане, флористи, декоратори, осигуряване на водещи, танцьори, певчески изпълнители, тиймбилдинг, рафтинг, екстремни спортове, координатор на събития и всичко необходимо за вашето мероприятие с гарантирано качество.
Предлагаме ви уникалния шанс - услуга, която никой до сега не е предлагал в България - Last Minute Dj
Last Minute Dj, е новаторска услуга, която ви осигурява озвучаване и Dj дори в последния момент, непосредствено преди началото на вашето парти или партито което сте организирали за ваши клиенти, приятели или близки.
Ако това представлява личен или професионален интерес за вас, не се колебайте да се обадите или да изпратите и - мейл за контакт.

С поздрав

Н. Найденов
0888709094 / 0897202865

NewDjGroup. com

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати