Boni
 • Boni
 • Регистрация08.09.11
 • Последно активен17.05.19
 • Населено място-

Други мои обяви

Виж всички (41)
 • Сребърна гривна кралска плетка обици мод.8084
 • Сребърен комплект фигаро ланец и гривна

Намалете сметката си за ток с уреда за икономия до 15 кв

Намалете сметката си за ток с уреда за икономия до 15 кв

Търговец

 • Населено място:-
 • Номер на обявата:354517
 • Подател:Boni
 • Телефон:0898443808
 • Skype:-
 • Уеб Страница:-

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Инетигентно устройство за икономия на ток до 15 кв
POWER SAVER

Как работи: Устройството използва съвсем нова технология за мониторинг и управление на фактора мощност в работата на електроуредите. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Напротив, удължава живота на уредите.

Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение чрез акумулиране на енергия за период до 10 секунди, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа (вж. Диаграма на работа, приложена в края). Устройството намалява реактивната мощност, която електроуредите обикновено консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.

Индуктивните консуматори (електрически мотори, трансформатори и др. ) консумират реактивна енергия, докато капацитивните консуматори произвеждат реактивна енергия. На практика с използването на устройството се елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата, а такава се доставя от кондензаторите в самото устройство. Крайният ефект от работата на устройството е икономия на електричество и осигуряване на по - дълъг живот на Вашите електроуреди.

Приложение: Устройството е достатъчно за стабилизиране на електрическата мрежа в един апартамент, офис, ресторант, малък хотел или производствено помещение с мощност на включените консуматори до 15 kW. При по - голяма мощност на консуматорите се включват реципрочен брой устройства, например за мощности от 18kW до 35 kW - 2 устройства и т. н. За трифазни мрежи - включват се 3 устройства (на всяка фаза по едно). Устройството е особено ефективно за уреди с електрически реотани, нагреватели и електрически мотори - климатици (без инверторните, които пестят електроенергия на подобен принцип), печки с реотани, хладилници, бойлери, шивашки и др. електрически машини и производствени съоръжения, луминесцентно осветление. Едно устройство изплаща цената си средно за 2 - 3 месеца, след което ще печелите от него години наред. От къде е: Устройството е по нова технология от Германия. Произведено в Китай.

Продуктът е добре познат в Западна Европа. Имаме референции за него от вносители в Испания, Франция, UK и Германия. Притежава СЕ сертификат за качество и безопасност (покажи). Инсталиране: Не е необходима някаква конкретна работа по инсталиране, просто се включва в контакт.

Препоръчително е устройството да се включи в силов контакт, разположен възможно най - близо до таблото с предпазните бушони. Добре е да не се използва разклонител или удължител. Устройството трябва да бъде включено стабилно в контакта.

25 лв

Цена на доставката 2. 50 лв


За поръчка тел 0898 443 808

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Пешо Жичков
Пешо Жичков
28.11.2012 23:06
Пълна измама! Бих го нарекъл "устройство за преброяване на баламите".
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв