Grad.bg»Авто и Мото»Кари и Стакери»Кабина за мотокари

Кабина за мотокари

Кабина за мотокари
2 / 2

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:408971
  • Подател:Бисер Кръстев (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0897947884
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.rominacar.dir....

Описание

Продавам кабини (PVC и твърди) за всички марки и модели мотокари, газокари и електрокари. Кабината с меки странични панели се монтира дирекно върху защитната рамка на кара. Оборудвана е с обезопасено предно стъкло а останалата част е изработена от пластично фолио.

Непрозрачните части са стандартно черен цвят, но могат да бъдат изработени и в други цветове. Прозрачните панели са изработени от кристално фолио, за по добра видимост. Използваните материали са с висока устоичивост на студ и драскане. Кабината се монтира бързо и надежно.

Вратите са оборудвани с качествени ципове за по лесно влизане и излизане на оператора. PVC кабината е икономично и разумно решение за защита от дъжд, сняг, вътър и студ. Стандартно кабината се предлага без парно, чистачка и стъкломиещо, но по желание на клиента може да бъде оборудвана.

Кабината с твърди странични панели се монтира дирекно върху защитната рамка на кара. Кабината е оборудвана със заключваеми брави и отварящи се прозорци, обезопасени стъкла, чистачка и стъкломиещо устроиство. Могат да бъдат екипирани с отопление на ток или вода, взависимост от предпочитанията или от типа на кара.

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Роминакар ЕООДРоминакар ЕООД
Регистриран на01.02.11
Последно активен16.10.22