Предлага разнообразие от имоти - предимно селски имоти - Велико Търново

СимеоновСимеонов
Регистриран на18.04.11
Последно активен13.02.16
Предлага разнообразие от имоти - предимно селски имоти - Велико Търново

Търговец

  • Населено място:Велико Търново
  • Номер на обявата:424229
  • Подател:Симеонов (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0878576758
  • Skype:simeonov2007
  • Уеб Страница:-

Спецификация

  • Квадратура (кв.м.)100 m²
  • Дворно място800
  • СтроителствоТухла
  • Акт 16

Описание

* Предлагаме на своите клиенти професионално и комплесно обслужване в областта на търговията с недвижими имоти, а именно посредничество при покупко - продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, както и консултански и правни услуги.
* Предлага разнообразие от имоти - предимно селски имоти в област Велико Търново, област Габрово! ! ! !

* ВЪЗМОЖЕН Е КОМЕНТАР НА ЦЕНИТЕ НА НЯКОИ ОТ ПРЕДЛАГАНИТЕ ИМОТИ! ! ! !
* Ако продавате или давате под наем имот, предложете го при нас!
* Набира оферти за продажба на къщи в Еленския балкан - с. Руховци, Марян, Яковци, Мийковци, Бръчковци, Илаков рът, Чакали, Костел, Давери, Палици, Велковци, Шубеци, Буйновци, Средни колиби, Марафелци, Търкашени, Бадевци, Вързилковци, Донковци, Ребревци, Лазарци, Тодювци и в гр. Елена, както и къщи, парцели/ дворни места/ в област Велико Търново - до 30 км. от гр. Велико Търново – за предпочитане в с. Драгижево, Мерданя, Миндя, Шемшево, Пушево, Присово, Балван, Джулюница, Козаревец, Хотница - за свои клиенти - от собственици на такива имоти. Без посредници. По договаряне!
* Набира оферти за продажба на къщи, парцели/ дворни места/ в област Велико Търново - до 30 км. от гр. Велико Търново – за предпочитане в с. Драгижево, Мерданя, Миндя, Шемшево, Пушево, Присово, Балван, Беляковец, Самоводене, Джулюница, Козаревец, Хотница!
* Набира оферти за продажба на къщи и апартаменти, търговски обекти - гр. Лясковец и гр. Горна Оряховица, град Дебелец и в района - за свои клиенти - от собственици на такива имоти. Без посредници. По договаряне!

* Набира оферти за продажба и отдаване под наем на търг. обекти - магазини, офиси, заведения, складове и др. в гр. Велико Търново. Само от собственици на такива имоти. Без посредници! По договаряне!
* Набира оферти за продажба на къщи и етажи от къщи в гр. Велико Търново! От собственици на такива имоти! Без посредник! Имота да е в добро състояние и да не се нуждае от основен ремонт. По договаряне!
* Набира оферти за продажба на къщи в обл. Габрово! Предимно в селата около гр. Габрово, гр. Трявна и гр. Дряново! Къщите да са в добро състояние, да нямат нужда от основен ремонт, да има ток и вода вътре в имота, да имат асфалтов достъп до имота, по възможност с панорама и двор над 1 000 кв. м. Желателно е да са имоти запазили автентичният си вид, както и качествено реновирани къщи. От собственици на такива имоти! Без посредник! По договаряне!

* Набира оферти за продажба апартаменти –едностайни, двустайни, тристайни и многостайни във гр. Велико Търново за свои клиенти - център, кв. Акация, „Картала, „Кольо Фичето и „Зона Б и „Бузлуджа. Апартаментите да са в добро състояние, може и ново строителство. Само от собственици на такива имоти! Без посредници! По договаряне! !

* Набира оферти за продажба на апартаменти в гр. Велико Търново - център - в района на бул. България, „ В. Левски, „ Н. Габровски, , Бачо Киро, „Мармарийска, „Козлодуй, „Възрожденска, Марно поле, „Страцин, Цар Самуил, Цар Тодор Светослав, Т. Балина, Славянска, Ф. Тотю, От. Паисий, Седми юли, Гагарин, Ц. Церковскии др. - от собственик! Без посредник! Апартамента да е в добро състояние и да не се нуждае от основен ремонт - от първи до пети етаж. По договаряне!
* Банково посредничество при закупуване на имот –Велико Търново!

Ако искате да закупите жилище, но не Ви достигат средства, обърнете се към нас във връзка с ипотечен кредит. Както знаете ипотечният кредит много често е най - важната и дългосрочна финансoва стъпка в живота на един човек.

Ето защо е много важно да разберете всички възможности, които пазара Ви предлага и да изберете най - удачната за Вас! Също така съдействаме по отношение на инвестиционни кредити, кредити за оборотни средства за малки и средни предприятия!

* За връзка - тел. : 062603511 и моб. телефон : 0879 27 67 75 ; 0878 57 67 58 – „Симеонов–ЕООД - гр. Велико Търново - ; E - mail:

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати