Уред за пестене на гориво нео сокет

izgodniceni.comizgodniceni.com
Регистриран на22.10.11
Последно активен13.02.16

Търговец

  • Населено място:Варна
  • Номер на обявата:468121
  • Подател:izgodnicenicom (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0885297520
  • Skype:diyanbalchik
  • Уеб Страница:-

Описание

30% отстъпка откуриерскатауслуга с Еконт4, 00лв доофиснаеконт и 5, 00лв доадрес( доселатадоставката е около 6. 20 лв. )

Можете да разгледате всичко което предлагаме на нашия сайт тел. за контакти 0885297520 или 0897244337


НАД 260 ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРА, ГОЛЯМА ЧАСТ, ОТ КОИТО СА ОСТАВЕНИ ОТ КЛИЕНТИ ЗАКУПИЛИ ТОВА УСТРОЙСТВО!


Какво представлява Neo Socket?
Neo Socket е нова патентована технология, устройство, което ви позволява да спестите от 10% до 30 % гориво. Това устройство пуснато за първи път в Хокайдо, Япония, в момента се ползва широко по целия свят.
Освен, че пести гориво, това малко устройство подпомага ускорението на автомобила, и подобрява работата на електрическата система в колата, включително тази на стерео уредбата, климатика, и светлините. То също добавя мощност на двигателя и удължава живота на акумулатора. Neo Socket намалява вредните емисии на колата ви, виновни за глобалните климатични промени. Това означава по - малко замърсяване и повече чист въздух. Neo Socket е лесен за използване и на достъпна цена. Просто включете устройството на мястото на запалката в колата ви и то започва да работи.

Как работи?
Neo Socket използва електролитни кондензатори - пасивни електрически компоненти, който могат да съхраняват електрическа енергия. Тази тяхна функция е често използвана в устройства за съхраняване на електрическа енергия. Електролитните кондензатори в Neo Socket обират излишъците на електрическа енергия, когато двигателя е разтоварен и ги отпускат когато се натовари, като по този начин облекчава работата му и компенсира недостига в електрическа верига чрез своя заряд.

Продуктасеизпраща с куриерскафирмаЕконтекспрес в деняназакупуванеилинаследващияден с наложенплатеж и опция Отворипредидаплатиш.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати