Курс - Немски език - всички нива

Център МАКСИМАЦентър МАКСИМА
Регистриран на23.01.13
Последно активен04.06.19

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:474981
  • Подател:ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0895622473
  • Skype:-
  • Уеб Страница:-

Описание

Немският език не е толкова сложен, колкото си мислите! А е толкова важен и разкрива много възможности за тези, които го владеят! Той е трети по популярност език в света. Чрез него можете да се свържете със 120 милиона души по целия свят, ползващи го като майчин или първи чужд език. Учите Немски :
- защото търсите нови бизнес възможности
- защото имате интерес към иновациите
- защото сте в туристическия бизнес или обичате да пътувате
- за да дадете тласък на професионалното си развитие
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще направи това постижимо за вас, какъвто и да е поводът, защото имаме доказана и усъвършенствана система на обучение. Преимущество за нас е екипът от преподаватели, с който работим – абсолютни специалисти в чуждоезиковото обучение.
Работата е в много малки групи /4 - 5 човека/, във време, съобразено изцяло с вашите възможности : сутрешни, обедни, вечерни и съботно - неделни часове. Предлагаме възможност и за индивидуално обучение.
Всяко ниво е с продължителност 100 уч. часа, по системата THEMEN AKTUELL.
Независимо дали сте абсолютно начинаещ, искате да надграждате или да усъвършенствате знанията си, с ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА Вие ще постигнете най - добрите резултати, защото те са приоритет за нас!
Вече, почти 10 г. , правим това за вас, развиваме се и се усъвършенстваме, така че, да работим във ваша полза. Абсолютно съвременна и модерна материална база, добро и коректно отношение.
След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който се издава Сертификат по Общата Европейска Езикова Рамка.
За повече информация, заповядайте на адрес: гр. Пловдив, бул. Цар Борис lll Обединител № 138 / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка:
032 260655, 0895 622473, Skype : centermaxima, e - mail :

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати