Курс - Италиански език - 1 ниво - вечерна група

Център МАКСИМАЦентър МАКСИМА
Регистриран на23.01.13
Последно активен04.06.19
Курс - Италиански език - 1 ниво - вечерна група

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:528149
  • Подател:ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА (Изпрати съобщение)
  • Телефон:032260655
  • Skype:centermaxima
  • Уеб Страница:http://center-maxima.com/

Описание

Ние от ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА 10 г. се развиваме и усъвършенстваме, така че да работим във ваша полза. Подбрани преподаватели с доказан професионализъм, абсолютно съвременна и модерна обстановка и не на последно място – добро и коректно отношение.
Обучението обхваща 80 уч. ч. за всяко ниво, по една от най - добрите системи PROGETTO ITALIANO, наложила се като водеща за обучение по италиански език в България и много други страни по света и е най - развиващата се и най - често обновяваната.
Провежда се в удобно за вас време – сутрешни, дневни, вечерни и съботно - неделни часове. Работим в малки групи /до 4 - 5 човека/. Възможност и за индивидуално обучение, съобразено изцяло с вашите изисквания. След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който Ви издаваме Лицензиран Сертификат по Общата Европейска Езикова Рамка. Лицензирани сме към МОН и Националната Агенция за квалификация и преквалификация към МС.
Изгодни цени, с включен учебен комплект, разсрочено плащане и сега - с 15 % отстъпка за записалите се до Великден.
За информация и записване: гр. Пловдив, бул. Цар Борис lll Обединител № 138 / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка:032 260655, 0895 622473, Skype : centermaxima, e - mail:,
web site:center - maxima. com

Рейтинг

2.7
Общо 3 гласували
5 0
4 0
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати