Надомна работа - Хасково

Търговец

 • Населено място:Хасково
 • Номер на обявата:576494
 • Подател:Димитрина Раи4ева
 • Телефон:0888694990
 • Skype:dimeto_85
 • Уеб Страница:-

Спецификация

 • Сфера на дейностКонсултантска Дейност
 • ДлъжностДистрибутор
 • Ниво на квалификацияНеквалифициран персонал
 • ОбразованиеСредно
 • ПрофилМедицина
 • ПолЖена
 • от 18 години

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Мрежовият маркетинг се нарича още мулти - левъл маркетинг (МЛМ), което значи маркетинг на много нива, защото работещите в него изграждат мрежа от хора (първо ниво), които на свой ред изграждат своя мрежа (второ ниво) и т. н. до безкрай. Да кажем, Вие сте включили Петър в свояте мрежа. Петър е Вашето първо ниво. Той включва 10 души, между които е и Емил. Всички те са Ваше второ ниво. Емил включва 20 души, които са Ваше трето ниво, и пр.

Самият факт, че сте включили в мрежата си още един човек, не Ви носи никакви печалби. Отначало той обикновено не разбира от бизнес и се нуждае от Вашата подкрепа. Единственият начин да спечелите нещо е да му покажете ползата от продуктите, за да си купува той за лични нужди, да му помогнете да разпространява продукти сред познатите си, за да придобие увереност, и да включи хора, които също движат продукти (купуват си за лични нужди и продават на познати).
Ето защо това е най - естественият бизнес за хора, които обичат да помагат на другите!

В МЛМ се печели по няколко начина:

печелите търговска отстъпка, когато продавате продукти – обикновено около 30% (т. е. това са съвсем нормални продажби, само че не в магазин, а между познати);
печелите процент от оборота на хората, които сте включили (преки сътрудници) (този процент варира от 5 до 10, 15, 20, даже 30%, много рядко повече)
печелите процент от оборота на всички хора, включени от хората, които сте включили (обикновено този процент е сравнително по - малък, но върху много по - голям оборот)
печелите допълнителни бонуси, ако помагате на фирмата да прави голям оборот (т. е. ако сте изградили голяма мрежа, която работи много добре).

Предимства на мрежовия бизнес (МЛМ):

Голяма световна тенденция. Оборотът на тази индустрия в света само за 2004 г. (според WFDSA) е 100 милиарда долара (това не включва ДДС). Броят на ангажираните в бизнеса дистрибутори е около 50 милиона души. Бизнесът със здравословни храни, добавки и козметика се разраства и в Европа, където населението застарява. Именно сега е подходящият момент да се включите в АкваСорс, защото тази компания предлага подмладяване, здраве и дълголетие чрез продукти, които не предлагат други европейски компании, на пазар много по - голям от българския!

Възможност за всеки независимо от възраст, пол, раса, образование, опит, социално или семейно положение, бизнес или професия, минали успехи или провали. Без бързане за работа и блъскане по градския транспорт, без разправии с работници, без разходи за персонал, наеми и пр, без официално облекло, без плащане на франчайз, без следене кога сте дошли на работа.

Осигурено качествено обучение което води до личен и професионален растеж и развитие на делови и лидерски качества. Само заради това обучение си струва да се захванете с МЛМ, защото гарантирано ще станете по - добри хора.

Никакъв финансов риск. Започвате собствен бизнес за по - малко от 50 лв, на това отгоре получавате обучение от преуспяващи колеги, обикновено без пари и в удобна за вас форма. В този бизнес не можете да загубите – само можете да спечелите и здраве, и пари!
Риск няма – има само възможности за развитие без край…

Удобство и гъвкавост – особено важно за млади майки, учащи и много заети хора, на които им е омръзнало никога да нямат време за нищо. Може да работите от къщи, така че хем да си гледате децата, хем да печелите по 200 - 300 лв/месец. Ако ходите на работа, можете да развивате бизнеса си когато искате, без той да застрашава работата ви. Нещо повече – ако сте се питали какво ще правите, ако някога ви съкратят, МЛМ е естественото решение да не останате без доходи.

Печелите толкова, колкото заслужавате – ако развивате своя бизнес в свободното си време, 100 – 1000 лв. /месец са реална заработка, а ако му се посветите изцяло, след няколко години можете да печелите по 5 000, 10 000, 20 000 и повече на месец. Няма ограничения колко да се издигнете и колко да печелите!

Работите за себе си. Сами сте си шеф. Правите каквото прецените, работите където искате и с когото искате. Доходите ви са резидуални – т. е. плащат ви цял живот за нещо, което сте направили правилно веднъж. Щом изградите работеща група, получавате процент от оборота й дотогава, докато тя работи – понякога цял живот, без да полагате повече усилия.

Впечатляващи данъчни облекчения – легално си спестявате много данъци, защото всички ежедневни разходи могат да се осчетоводяват, а също така и пътувания, ваканции и т. н.

Бизнесът ви е глобален! Само физически сте вкъщи. Можете да имате собствена мрежа от дистрибутори и клиенти във всички градове на страната, дори да живеете на село. Чрез Интернет можете да развивате бизнес и в чужбина, а продуктите ви да се купуват от целия свят. При това не е нужно дори да знаете чужди езици. Разполагате с готов собствен магазин в Интернет с обяснения на няколко езика, който работи за вас 24 часа на ден. Иначе казано, правите пари даже и докато спите и почивате – достатъчно е да насочите хора към своя Интернет магазин.

Осъществявате собствените си мечти, а не разменяте живота си за пари, изграждайки чуждите мечти. Вашето време и животът ви са на ваше разположение. Успехът ви идва чрез сътрудничество, а не чрез конкуренция. Получавате голямо морално удовлетворение като помагате на хората да подобрят здравето си и да постигнат финансова свобода.

Живеете като богат човек, но без натоварването, стреса и отговорностите.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар