Семеен хотел и ресторант в центъра на града

SlavovaSlavova
Регистриран на05.10.12
Последно активен13.02.16
-
Семеен хотел и ресторант в центъра на града
 • 1. Снимка на Семеен хотел и ресторант в центъра на града
 • 2. Снимка на Семеен хотел и ресторант в центъра на града
 • 3. Снимка на Семеен хотел и ресторант в центъра на града
 • 4. Снимка на Семеен хотел и ресторант в центъра на града
 • 5. Снимка на Семеен хотел и ресторант в центъра на града
 • 6. Снимка на Семеен хотел и ресторант в центъра на града

Търговец

 • Населено място:-
 • Номер на обявата:596109
 • Подател:Slavova (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0885852815
 • Skype:-
 • Уеб Страница:-

Описание

Готов, разработен бизнес: семеен хотел и ресторант, работещи целогодишно, находящи се в централната част на гр. Варна, на 500м. от Катедрален храм Свето Успение Богородично. Обектите са разположени в сграда, построена върху ъглов парцел от 200 кв. м. , граничещ с две от най - оживените, с най - голям човекопоток улици на град Варна. В непосредствена близост се намират: Централен кооперативен пазар, Районен Съд - Варна, Банки, Нотариални кантори, офиси на адвокати, счетоводители, частни и държавни фирми. На 50м. от сградата е разположен паркинг.
ДЪЛГОТРАЙНИ АКТИВИ
1. РЗП на търговските обекти: 500кв. м. / хотел - 250кв. м. , ресторант - 250кв. м. / +100кв. м. земя. През 2007год. сградата е напълно реновирана и модернизирана. Хотелът е разположен на целия втори и мансарден етаж, с обща разгъната застроена площ от 250 кв. м. , разполага с 8 двойни стаи - елегантно и функционално обзаведени: телефон, кабелна телевизия, интернет, мини - бар и климатик. Ресторантът е разположен на целия сутеренен, част от партерния етаж на сградата и вътрешния двор на парцела, с обща разгъната застроена площ от 250 кв. м. /от 50 до 70места/, в това число кухня от 60 кв. м. , оборудвана с немски и италиански газови уреди, плюс открита тераса от 25 кв. м.
2. Средства за производство: Семейният хотел отговаря на изискванията за три звезди, /всичко необходимо за работата на хотела/. Ресторантът е напълно оборудван и обзаведен, окомплектована кухня, с капацитет позволяващ извършване на услугата Доставка по домовете и организиране на всякакви тържества. Качеството на хранителните продукти е отлично, с ниска себестойност, във връзка с близостта на пазара. Цялото оборудване на ресторанта е в отлично състояние /всичко необходимо за работата на ресторанта/. Производствената мощност на кухнята позволява: да се разшири дейността Доставка по домовете; да се предлагат професионални кетъринг услуги.
3. Сертификати, лицензи: Всички необходими документи.
4. Нематериални активи: Качествен сайт, постоянна реклама в интернет, база от постоянни клиенти. Отлични отзиви от редовните посетители. Общата оценка на хотела е 8, 8 на сайта на booking. com.
5. Енергийна ефективност: Разходите за отопление, топла вода, продукция - кухня, охлаждане на сградата през лятото, са занижени в пъти чрез:
а/. Поставена качествена външна и вътрешна изолация на сградата.
б/. Немска дограма PVC - VEKA.
в/. Газова инсталация свързана с централната газопроводна мрежа.
г/. Газов бойлер /отопление през зимата и топла вода целогодишно за хотела и ресторанта/.
д/. Кухненско оборудване : немски газов конвектомат - RACIONAL; италиански, професионални, газови котлони четворка – BERTOS; професионален, газов фритюрник/две гнезда/ - BERTOS.
е/. Висок клас инвенторни климатици във всяко помещение – FUJITSU.
6. Поддръжка и амортизации: За интериора и екстериора на сградата са използвани качествени естествени материали: камък, дърво, ковано желязо, мед и др. , които се характеризират с дълъг експлоатационен живот и лесна поддръжка.
Продажна цена на оборудване и обзавеждане: 150000 евро.


Реф. номер: 6398

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати