Апарат за диамантено микродермабразио

МарияМария
Регистриран на18.04.11
Последно активен06.07.18
Апарат за диамантено микродермабразио
  • 1. Снимка на Апарат за диамантено микродермабразио
  • 2. Снимка на Апарат за диамантено микродермабразио

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:616884
  • Подател:Мария (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0885468549
  • Skype:condicia
  • Уеб Страница:http://www.condiciashop.c...

Описание

Диамантеното Дермабразио е професионален козметичен уред.

Принцип на работа

Диамантеното Микродермабразио представлява апарат за пилинг на кожата. Той прави механична ексфолиация на външните мъртви слоеве на кожата и изсмукването им чрез вакум. Фините метални части на приставката премахват мъртвите клетки по повърхността на кожата.

Дермабразио може да се прилага както самостоятелно, така и в допълнение към всяка друга терапия за кожа. То има отлични резултати в следните случаи: бръчки, увредена от слънцето кожа, акне и белези от акне, намаляване на белези, прекалено омазняване на кожата, черни точки и кистички, уголемени и отворени пори, повърхностни старчески петна, тъпа, стресиран, пигментация на кожата, стрии и т. н.

Този метод се прилага върху лице, шия, деколте или на цялото тяло. При редовно третира с апарата, кожата възвъръща своя младежки и гладък вид.

Резултат

· Обновява кожата;
· Изсветлява кожата;
· Заличава пигментация и възрастови петна;
· Лечение на акне кожа;
· Свиване на разширени пори;
· Намаляване на фини бръчки и белези;
· Стягане на кожата
Аксесоари

3 ръкохватки; 9 наркайника (Диамантени глави); тръба; 20 филтъра; предпазител

Какво да очаквате по време на третирането?

По време на процедурат с диамантено дармабараио пациентите имат усещане за лек полъх на вятър. Дори и при по - високо ниво на третиране, дискомфортът обикновено е минимален, ако изобщо има такъв. Процедурата за лице обикновено продължава 20 до 30 минути. Ако процедурата включва шия и горна част на гърдите, тя може да продължи до час. Обикновено курса на терапия проължава между 4 до 8 процедури през едноседмичен интервал. Препоръчителна е допълнителна терапия на всеки 1 до 3 месеца, за да се поддържа кожата отлично състояние. В повечето случаи промяната се забелязва още след първата или втората процедура, но за по - добър резултат е препоръчително да се направят повече процедури.

Възрастта и състоянието на кожата определят броя на процедурите, необходими за постигане на оптимален ефект. За повечето кожни проблеми, се препоръчват най - малко шест процедури.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати