Търся надомна работа - Трявна

Търся надомна работа - Трявна
 • 1. Снимка на Търся надомна работа - Трявна
 • 2. Снимка на Търся надомна работа - Трявна

Търговец

 • Населено място:Трявна
 • Номер на обявата:645168
 • Подател:Кети Рашева
 • Телефон:0878772216
 • Skype:katryona3
 • Уеб Страница:-

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Търся надомна работа. Разполагам с компютър. Редакторски и дизайнерски умения. Дългогодишен опит в работа с хора. Бих работила и по телефон.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

емануела
емануела
28.09.2013 23:16
Здравейте,аз съм консултант на Орифлейм Имам свой страхотен екип и в момента набирам нови консултанти. Няма такса регистрация всичко е напълно безплатно. Никой от вас нищо не губи да опита и сам да се увери че се изкават пари без никакви усилия. А ако има желаещи да продължат да се изкачват по стълбата на успеха,аз съм насреща и всячески ще ви помогна.Тогава вече ставате на редовна заплата,плащат ви се пенсионни осигуровки Ще съм исключително щастлива ако се присъединиш в моя екип,аз ще ти помогна да успееш.
0
0
Динева
Динева
30.08.2013 08:51
Здравейте!
Само преди месец бях в Трявна и ако знаех, че имате нужда от работа, щяхме да поговорим надълго и широко. Ето какво имам предвид:
Предлагам работа в сферата на мрежовия маркетинг /МЛМ/ - работа с козметика по каталог, в удобно за Вас време. Допълнителните доходи зависят само от Вас - колко време ще отделяте за това. Печелите по 23% отстъпка от директната продажба на всеки продукт от каталога. Но можете да печелите много повече като създадете свой екип.
Мрежовият маркетинг с нашата компания е отлична възможност поради няколко причини:
1. Безплатна регистрация като консултант, без инвестиция на лични средства.
2. Използване на готова бизнес система, която вече е успешна и ако желаете, можете незабавно да започнете изграждането на своя бизнес.
3. Възможност за изграждане на бизнеса в извънработно време, всеки сам си определя кога и колко време ще му отдели.
Печалбата се формира по следния начин:
- Печалба от директните продажби – 23%, която получавате веднага.
- Печалба от груповите продажби – получавате допълнителен % от груповия оборот на консултантите, които вие сте регистрирали, ако желаете да регистрирате такива, не е задължително.
Не се изискват специални умения или предишен опит. Единственото изискване е да имате желание за работа, да сте комуникативни, да бъдете открит и общителен човек.
Ние ще ви предоставим всичко необходимо за един успешен старт, обучение, безплатни материали и постоянна подкрепа от нашия екип.
Можете да се свържете с мен на тел. 0887526667 по всяко време.
Гарантирана легитимност, подкрепа и съдействие.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв