Електроинсталации - изграждане и ремонт

Електроинсталации - изграждане и ремонт

Търговец

  • Населено място:Пловдив
  • Номер на обявата:645577
  • Подател:Тотал Ел ООД
  • Телефон:0884691777
  • Skype:-
  • Уеб Страница:www.totalel.alle.bg

Описание

  • Сподели
  • Любими
  • Принтирай

Изграждане на силови и слаботокови инсталации в промишлени и жилищни сгради. Направа на табла, монтаж на електрооборудване. Мълниезащита и заземяване. Отстраняване на аварии. Ремонт и поддръжка.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

анна
анна
12.09.2013 17:35
За измама с ел.техник ни сигнализира на редакционната поща на Пловдив24 нашата читателка Анна Кръстева. Публикуваме писмото й без никаква редакторска намеса:

"Здравейте, с това писмо искам да се оплача от деянията на лицето Веселин Петров Мечев 089 974 5246.
На 13 май 2013 г. се обадих на публикувани телефони в интернет и дадох заявка за ремонт на пералня. Тези номера бяха посочени в няколко обяви за ремонти на бяла техника в гр.Пловдив.

На обаждането ми отговори мъж, който каза, че веднага може да дойде да види пералнята. Дадох му адреса и той веднага се появи - с асистентка. Представи се като Веселин Петров, по-точно инж. Петров. Имал 2 висши образования. Обясни, че е работи чрез фирма, но в момента работи и самостоятелно.

След като установи повредата, каза, че ремонтът ще струва 50 лева. Около 3 часа се опитва да "ремонтира" пералнята и на края каза, че трябва да се смени една част, която я няма в момента, но ще я намери и подмени до края на седмицата. Веселин Петров поиска да му се плати. В момента, в който извадих парите, той ги грабна от ръцете ми и бързо излезе.

В следващите дни разговаряхме всеки ден. Най-напред не можеше да намери частта, после я намери, но се разболя, имаше здравословни проблеми и т.н. Така до 30 май, когато спря да вдига телефона и аз разбрах, че съм станала жертва на поредния измамник.

И тогава прочетох отзиви за същия човек в интернет. А обявите му продължават да излизат всеки ден в различни сайтове за услуги".

Репортер на сайта успя да се свърже с въпросния техник по телефона. От другата страна на слушалката не вдигна той, а жена - представила се за съпругата му, която обеща, че ще му предаде за нашето обаждане. Тя беше любопитна за какво искаме да говорим с мъжа й и заяви, че той издава фактури на всяко място, на което ходи да поправя техника и не вижда нищо незаконно в дейността му, още повече, че и тя самата поддържала контакти с клиентите и не знае за такива "измами". Съпругата му веднага заподозря в сигнала, изпратен до сайта, конкуренцията.

Минути по-късно с нас се свърза самият Веселин Петров. Той обясни, че въпросните 50 лв. били само капаро, защото ремонтът на пералнята не бил приключил. Запитан защо тогава повече от две седмици не връща на жената парите, при условие, че нищо не е направено и защо не поправя пералнята, Петров заяви, че бил в болница и действително не можел да си вдигне телефона през това време.

В обясненията си той стигна до там, че бил съобщил на жената, че ремонтът ще струва повече от 50 лв. и тя дори заявила, че в такъв случай ще си купят нова.

Явно настойчивите въпроси на репортера ни за изясняване на ситуацията подразниха Веселин Петров. "Ще й върна 50-те лева. Не съм за тях", каза той и затвори телефона. Междувременно сигналът е предаден и на ОД МВР Пловдив.Ето и адреса на статията в:Внимание! Техник мами наивници в Пловдив!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв