Линия за производство на пелети от слама и дърво

Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 1. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 2. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 3. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 4. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 5. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 6. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 7. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 8. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 9. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 10. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 11. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 12. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво
 • 13. Снимка на Линия за производство на пелети от слама и дърво

Търговец

 • Населено място:Велинград
 • Номер на обявата:669060
 • Подател:Stefan
 • Телефон:0879179167
 • Skype:-
 • Уеб Страница:-

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

От Фърст България ЕООД. Компактна линия за производство на пелети от слама, дървесина и др. отпадъци - 400кг/час. Контролът и автоматизацията на процеса са дело на Шнайдер - Германия. Може да се обслужва само от 1 човек. Виж

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Stefan
Stefan
27.11.2013 16:05
Основни етапи и използвани съоръжения в производството
В последните години се забелязва непрекъснат ръст в производството и употребата на биогорива. Редица са факторите, определящи този процес. Сред основните е фактът, че като алтернатива на традиционно използваните горива, биогоривата, освен че са екологично чисти, употребата им води и до реални икономически ползи. Сред бързо навлизащите и придобиващи все по-голяма популярност биогорива са биопелетите. За относително кратък период от време те завзеха сериозен пазарен дял и спечелиха значително доверие сред потребителите. Принос за това имат и немалкото им предимства като високата им калоричност, движеща се обикновено в диапазона 4300 - 4500 килокалории, и сравнително ниското съдържание на пепел. Пелетите са подходящо гориво както за битовия, така и за промишления сектор.
0
0
Михаил цонков
Михаил цонков
26.11.2013 22:39
Михаил Цонков напишете номер на цех в които работят китайски машини дет всеки може да види тази скраб Китайзка как работи никои от ваз комици мошенгливи не даде номер на на цех работещ с китойзка помия аз ще дам 0878179559 които желае при мен има 3 китйзки разрухи .на които плевен муе дале4 ще дам номера на цехове из други райони на Бьлгария чакм телефони пак няма да се дочакам, е е аз пк ще побликувам номера на хора пострадали от ваща скрапб обещавам ви,
0
0
Иван
Иван
21.11.2013 01:50
Ма голям смях става тук, по пелетните истории - четохме всичко, абсолютно всичко - италиански, украински, български, английски , индийски, китайски машини - оферти получихме , четем и по форумите какво се пише. Има един Цонков, който пише с четворки вместо с буквата "ч" - сигурно му е трудно да я намери буквата на клавиатурата и му гледаме джапанките на неговата обява и някаква преса с ремъци дето бил произвеждал в Плевен. Абе Цонков, ти си голям смешник дето дращиш по форумите и се опитваш да си продадеш скапаните преси. Ми да ти докарам една от Полша, или от Англия или от Китай или от Америка да те видя какво можеш ? Цонков, говорили сме с много хора, които произвеждат пелети в България - големите промишлени инсталации на хората дето правят по 5000 - 8000 тона на година - те са 7-8 в България са обикновено или италиански или английски - стават с еврофондове и това е. Струват по 4-8 млн. евро. Малките машини, преси, дробилки и др. са 90 % китайски - това е положението. И работят. Чипсарка дето ЕРАТО иска да ни Я ПРОБУТА ЗА 23000 лв. я видяхме китайска - човека си я взел за няма 8000 лв. и дроби чипс та пушек се вдига. БИМЕТА иска да ни вземе 27000 лв. за пелет преса - същата внесена от Китай -12000 лв. Цонков, гладен ще си останеш. Полската пелет преса аналог на това, което ти предлагаш е 15% по-евтина. И между другото е с КАФ редуктор, гарантирано и директно куплиране , а не като твоите ремъци. Че твоите пелет преси са на цената на английските - къде си тръгнал ? Вие в Плевен май още правите алуминиеви джанти с противоналягане от времето на др. Тодор Живков и не сте разбрали накъде върви машиностроенето в света. Да не говорим за цените.
0
0
Stefan
Stefan
04.11.2013 19:36
Съществуват няколко безспорни факта, които доказват ефективността от производството на пелети като енергиен източник и на гранулиран фураж за изхранването на различни животни .
1. Ръстът на консумация на пелети за отопление в България през последните 6 години е средно 15% на годишна база.
2. Пазарът на пелети в Гърция и Италия поема почти цялото производство на големите български инсталации за производство на горивни пелети.
3. България разполага по неофициални данни (официални няма) с около 1 000 000 млн. т. т.нар отпадъчна биосуровина годна за преработка. За производство на пелети се използува и обла дървесина, както и т.нар. “целулоза” , а именно дървесина с диаметър под 100-150 мм. В момента по-голямата част от тази “целулоза” се продава и преработва в комбината в гр. Стамболийски за производство на хартия.
4. При сравнителен анализ се установява, че цената на отпадъка от дървесина
(капаци, гатерни трици, трици от мебелно производство и т.н. в периода 2010 – 1012) се е покачила 3 пъти – от 4,50 лв през 2010 г. до 12- 15 лв. през 2013 за кубически метър (данните са от районите на Разлог и Велинград) . В момента (началото на 2013 г. усреднената цена на тон дървесни отпадъци в България е около 100 лв. за тон като тази цена може да варира в съответствие с региона на страната).


Изводът е: гранулирането на биомаса , независимо от това дали е за енергийни нужди или за изхранване на животни в България се разраства . При това, в сегашните икономически условия (а и в бъдещите) се оказва, че за нашите, български условия следва да се търси оптимален вариант, който да осигури максимална икономическа ефективност на всяко производство.
0
0
Петар
Петар
11.10.2013 22:05
Незная как летят косми4еските кораби на китаи но аз с китаиска машина за пелети потнах като савецка подводница преди атака. Пешо
0
0
Пешо
Пешо
07.10.2013 01:17
Това, което казва Стефан е весело. Запознах се с офертата. Много интересно. Според мен тази компактна (мобилна) система с размери дължина 3,5 м. - ширина 2 м. и височина 3,5 м. е подходяща за много случаи в България. А плювните на тема "китайско" следва да ги спрем . Защото зад тях стоят техните конкуренти. Между другото не намерихме подобна компактна установка нито в Италия, нито другаде. Правихме сравнение на дробилки и преси (възнамеряваме да започнем производство )и какво се оказа - при аналогична производителност разликата в цените между китайските машини и европейските (вкл. българските) е 1:2 до 1:6. По отношение на технологичното равнище - когато Европа сама изпрати космонавт в космоса (което китайците го направиха сами) - да ходи да им се обади.
1
1
Петар
Петар
30.09.2013 22:43
китаи4етата ти си ги храни .не благодаря не ползвам китаиски услуги ,а няма нужда.ползвалсмги а мерси.
0
0
Стефан
Стефан
25.09.2013 00:01
Не, линията вместо с ел.мотори се задвижва от 3-ма китаеца. Те са бонус за купувача и се хранят само с пелети :):):)
0
0
Петар
Петар
24.09.2013 22:13
Тук и виртуални китаиици ве4е се продават
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв