Турмалинова яка за вратDr. Nature за премахване на болката

АлексАлекс
Регистриран на30.12.12
Последно активен18.10.19
Турмалинова яка за вратDr. Nature за премахване на болката
  • 1. Снимка на Турмалинова яка за вратDr. Nature за премахване на болката
  • 2. Снимка на Турмалинова яка за вратDr. Nature за премахване на болката

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:680025
  • Подател:Алекс (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0879468810
  • Skype:joanys-1
  • Уеб Страница:-

Описание

Яката поддържа врата и главата и подпомага движението. Яката Dr. Nature е създадена по японска технология и е предназначна за превантивна грижа и подобряване на състоянието при схващане и напрежение в областта на шията и раменете; шипове във врата, ревматизъм; шийна остеохондроза; проблеми с щитовидната жлеза; проблеми със съня; простудни заболявания; болки в главата; загуба на концентрация и преумора.
Използването на яката нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан. Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на яката намалява износването на дисковете при шийната остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на шийните прешлени. Повишава еластичността на костно - ставните връзки, премахва мускулно напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Помага за по - бързо тонизиране на тялото и по - ефективно справяне с умората, напрежението и стреса, и оказва общо - укрепващо действие върху организма. Особено подходяща за хора работещи всекидневно на компютър.
За какво може да се използва турмалиновата яка Dr. Nature?
Болка и схващане в областта на шията;
Болки в раменете и горната част на гърба;
Стрес, напрежение, тежка умствена работа;
Шипове, ревматизъм, плексит;
Главоболие, простуда, настинка, умора;
Световъртеж;
Втрисане;
Проблеми с кръвообращението;
Сънливост;
Проблеми с щитовидната жлеза;
Хроничен тонзилит;
Шийна остеохондроза;
Особено подходящ за хора със заседнал начин на живот и работещи с компютър.

Начин на употреба

Използването на яката води до постигане на бърз и траен резултат. Препоръчително е да се постави на голо в зоната на врата и внимателно да се пристегне със страничните ластици. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба, яката леко да се навлажни.

Продуктът може да се използват и без да се навлажни, но в този случай за появяването на затоплянето на кожата е необходимо повече време.

При употреба на турмалиновата яка е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, като след сваляне на продукта, бързо изчезват.

Препоръчителното време на първите сеанси е 5 - 10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10 - 15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3 - 4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

Противопоказания

Да не се използва при хора с висока температура, при открити рани на кожата, травма на меките тъкани в областта на използване на яката, при бременни жени и малки деца. Бъдете внимателни ако имате кожни алергии. Не носете яката ако имате склонност към силно кръвотечение, след прекаран хеморогичен инсулт, при хиперфункция на щитовидната жлеза, при индивидуална непоносимост.


Не се препоръчва носенето на продукта, ако за вашето състояние загряващият ефект е противопоказен (ако лекарят ви е препоръчал това), при обострено състояние (активен болков период) при дископатия и дискова херния.

Как да се грижим за яката

Изплаквайте продуктите на ръка с хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не ги дръжте дълго време във вода, за да не нарушите техните свойства. Не ги извивайте на ръка! Да не се суши със сешоар! Да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване!

Турмалинови Продукти

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати