Уред за сребърна вода Dr. Silver 101 на промоция

АлексАлекс
Регистриран на30.12.12
Последно активен18.10.19
Уред за сребърна вода Dr. Silver 101 на промоция

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:690693
  • Подател:Алекс (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0896054338
  • Skype:joanys-1
  • Уеб Страница:-

Описание

Уредът е предназначен за получаване на активни сребърни йони в питейна вода. Свойствата на тази така наречена сребърна вода способстват за благоприятното повлияване и профилактика на множество болести и проблемни състояния, както и за дезинфекция на вода и други течности и продукти.

Уредът представлява миниатюрно устройство във формата на изтеглен елипсоид. В херметичната част на корпуса е разположена електронна схема, управляваща процеса на електролитно отделяне на сребърни йони (Ag+) и батериите. В предния край на уреда, зад решетките се намират електрод, изработен от сребро проба 1000 и електрод от неръждаема стомана.

В резултат на електролизата сребърният електрод постепенно се разтваря и насища водата със сребърни йони. Над електродите е монтирана система от постоянни неодимови магнити и носител на екстракт от 101 лечебни билки. Тази конфигурация формира магнитно поле със специфична конфигурация и напрегнатост, способстващи информационно проектиране на лечебните свойства на билките върху обработваната вода, както и за нейното магнитно структуриране и засилване на имуностимулиращия и бактерицидния ефект на сребърните йони.

Допълнителни ефекти на уреда Dr. Silver 101 +

• Наред с генерирането на сребърни йони във водата, използването на Dr. Silver 101+ дава още два мощни ефекта:
• Магнитна обработка и структуриране на водата;
• Енергиен пренос на 101 лечебни растения с ясно изразен ефект за активиране на имунната система на организма.

Свойства и използване на сребърната вода

За лечебните свойства на сребърната вода се знаело много отдавна, за което свидетелстват книгите на древната медицина. В старинните индийски книги се споменава, че древните индийци са дезинфекцирали водата, като са потапяли в нея нагорещено сребро или са я държали в сребърни съдове. При освещаване на кладенци, в тях са хвърляли сребърни монети.

В края на XIX век вниманието на изследователите било привлечено от дезинфекциращите свойства на някои метали. Опитите показали, че бацилите на дифтерита, поставени на сребърна пластина, загиват за 2 дни, върху медна – за 3 дни, върху златна – за 9 дни. Бацилите на тифа, поставени върху сребърна и медна пластина загиват само за 18 часа.

Изследванията показали, че бактерицидният ефект на среброто са по - силно изразени, отколкото при другите метали, защото среброто прониква по - бързо в клетките. Клетъчната обвивка сорбира среброто, а то блокира ферментите на бактериите и прекратява преноса на кислород.

Препаратите на база сребро притежават много силно изразен антибактериален ефект. По данни на проф. В. Углов среброто действа 1750 пъти по - силно от карболова киселина при една и съща концентрация и 5, 5 пъти по - силно от сублимат (живачен двухлорид). По данни на проф. Л. Кулски, сребърната вода има по - висока активност от хлора, хлорната вар, натриевия хипохлорид и други окислители при равна концентрация.

Действието на среброто зависи от концентрацията му, която се измерва в mg/l (милиграм на литър). Колкото по - висока е концентрацията, толкова побързо и силно е действието. Например, сребърна вода с концентрация 0, 05 mg/l унищожава микробите за 5 минути, с концентрация 0, 2 mg/l – за 2 минути, с концентрация 1, 0 mg/l – почти веднага.

Действието на среброто се засилва още повече при използване на магнитно поле в зоната на електродите при приготвянето на сребърната вода. Това позволява постигане на еднакъв бактерициден ефект при използване на по - ниска концентрация на среброто. Магнитното поле стимулира структурирането на водата – образуват се устойчиви пространствени структури, наречени кластери. Това е съпроводено с промяна на повърхностното напрежение на водата, водещо до по - лесното и проникване през биологичните мембрани.

Как действа среброто на организма?

Неголеми дози сребро не са токсични и имат положително действие, те подмладяват кръвта, стимулират физиологическите процеси в организма, увеличават количеството на белтъците в кръвта.
Сребърните йони с успех изпълняват ролята на така наречената втора имунна система на организма на човека и подпомагат борбата му срещу стотици инфекции, бактерии, вируси и др.

Най - широко, сребърната вода се използва за целите на дезинфекцията и консервацията на питейна вода. Тя консервира добре и различни плодови сокове, които дори и без допълнителна термична обработка се съхраняват дълъг период от време.

За тази цел е достатъчна сребърна вода с концентрация 0, 5 mg/l сребро. Йоните на среброто ускоряват процеса на стареене на виното, подобряват вкуса му. Сребърната вода стабилизира млякото, маслото, обеззаразява ефективно черупките на яйцата, бързо и надеждно дезинфекцира домакински прибори. Сребърната вода предпазва от бактерии месото, рибата и други хранителни продукти съхранявани в хладилника.

Редица автори привеждат данни за използването на сребърната вода в медицината. По - долу са описани достъпни за всеки съвети:
• марля, напоена със сребърна вода e добро антисептично средство в битови и полеви условия;
• сребърната вода ефективно повлиява заболявания на стомашно - чревния тракт, възпаления на очите, хранопровода, повърхностни рани и язви;
• сребърна вода с концентрация 5 - 10 mg/l ефективно повлиява изострена пневмония;
• сребърната вода заличава ефективно следи от изгаряния;
• сребърната вода предотвратява следоперационни възпалителни процеси. Това е особено важно в случаите, когато организмът е алергичен към антибиотиците;
• при изплакване на гърлото няколко пъти на ден със сребърната вода, ефективно се унищожават бактериите в устната кухина и се премахва неприятния дъх;
• сребърната вода може да се използва при компреси, вани, при лечение на вирусни и бактериални дерматози.

Не забравяйте, че ако използвате постоянно сребърна вода за пиене, концентрацията на сребърни йони в нея не трябва да превишава 0, 05 mg/l. За приготвяне на влажни компреси се препоръчва концентрация 35 mg/l, за пиене с лечебни цели от 0, 5 mg/l до 1, 5 mg/l, в отделни случаи и над 10mg/l.

Уреди за Сребърна Вода

Рейтинг

2.7
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати