• Направи оферта
 • Наблюдавай
 • Изпрати съобщение
 • Съобщи за проблем

Програма за доброволци в Африка и Индия

Plamena PanaiotovaPlamena Panaiotova
Регистриран на09.11.13
Последно активен13.02.16
-
Програма за доброволци в Африка и Индия
 • 1. Снимка на Програма за доброволци в Африка и Индия
 • 2. Снимка на Програма за доброволци в Африка и Индия
 • 3. Снимка на Програма за доброволци в Африка и Индия

Търговец

 • Населено място:-
 • Номер на обявата:722752
 • Подател:Plamena Panaiotova (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0894383056
 • Skype:-
 • Уеб Страница:-

Описание

Станете доброволец в CICD и отидете в Африка или Индия!
College for International Co - operation and Development (CICD) е международен колеж, в който се обучават студенти от различни страни в много различни аспекти. Колежа набира доброволци, които да обучава като Инструктори по развитието за Африка и Индия.

Инструктор по развитие е програма, която дава възможност на хора от по - богатите страни да помагат на по - бедните и недоразвити страни, борейки се заедно срещу болестите, които застрашават живота на гладуващите и заедно с това помага за развитието им.

Колежът работи съвместно с неправителствената организация Humana people to people – основната дейност на тази организация е в набирането на дрехи втора употреба, като по този начин подпомага финансово проектите на колежа.

Humana people to people е основана в края на 70 - те и поддържа около 200 проекта в Европа, Африка, Индия, Централна и Латинска Америка. Доброволците в CICD са от различни държави и са различни по култура, възраст и интереси. Обединявайки ги една цел – да помогнат да направят света по - добро място за живеене, те усилено работят рамо до рамо и разработват проекти.

В момента все още имаме свободни места за 18 месечната програма: 6 месеца подготовка в колежа в Англия, 6 месеца работа по проект в Африка или Индия и 6 месеца Журналистика – изготвяне на филми, фото изложби, презентации в цяла Европа, подготвяне на статии.

Съществуват още две програми 14 месечна и 24 месечна. 24 - месечната програма се отличава с нестандартните си форми на обучения, като дава възможност за пътешествия по света и възможност за придобиване на бакалавърска степен в One World University в Мапуто, Мозамбик.

Обучението включва: подготовка на преподаватели, проекти за опазване на околната среда и водата, професионално обучение на младежи, хигиенни и хранителни навици, образование на деца и възрастни, земеделие, производство на храна, здравни компании, превенции срещу ХИВ/СПИН и Малария.

Ако сте човек, който се различава от останалите в мисленето и действията си. Ако сте човек, на който му е писнало обществото да му поставя рамки в които да живее, ако сте човек, който иска да остави забележима следа след себе си в света. Ако работата не ви плаши, искате да откриете и научите нови неща и обичате да пътешествате, то CICD е за Вас! За да се запишете в програмата нямате нужда от предишна квалификация или опит, нужно е само да имате 18 години и желание.

Ако проявявате интерес към нашите програми, можете да се свържете с нас на email: като изпратите кратка информация за себе си или Вашето CV. Повече информация можете да получите на нашия уеб сайт:
Тук Вие бихте могли да разшерите Вашия спектър от знания, да усъвършенствате английския си и да намерите приятели от цял свят.
Очакваме Ви!

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати