Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево

ИнтригаИнтрига
Регистриран на20.09.13
Последно активен18.09.20
Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево
 • 1. Снимка на Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево
 • 2. Снимка на Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево
 • 3. Снимка на Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево
 • 4. Снимка на Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево
 • 5. Снимка на Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево
 • 6. Снимка на Невероятно атрактивен парцел в местността Кекличево

Търговец

 • Населено място:Хасково
 • Номер на обявата:746995
 • Подател:Интрига (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0884232486
 • Skype:-
 • Уеб Страница:http://www.intriga-rent.c...

Спецификация

  Особености

  • Регулация
  • Жилищно Строителство

  Описание

  156. Агенция ИНТРИГА, гр. Хасково(член на СБИ - Сдружение Брокери на Имоти) Предлагаме на Вашето внимание за продажба много атрактивен имот, ситуиран в местността Кекличево стопанство – парк Кенана на град Хасково.

  Парцелът е разположен с широко лице на главен асфалтов път, водещ към язовир Клокотница на град Хасково.

  Районът е особено популярен и предимно застроен с жилищни сгради ниско строителство. Прекрасна природна среда и невероятна гледка към язовира и върховете на Родопа планина.

  Много зеленина, чист въздух, спокойствие – всички необходими предпоставки за Вашия пълноценен и спокоен живот.

  Характеристика на имота:

  площ 2 000 кв. м.
  южно изложение
  равен
  ъглов
  широко лице на два пътя
  много комуникативен
  ВиК и Ел. комуникации

  Цена : 96 000 лева

  ВАЖНО :

  В цената на парцела е включена и държавната такса за смяна на статута на имота – за жилищни нужди - ниско застрояване, до 10 метра височина!

  Ха̀сково е град в Централна Южна България. Той е център на Община Хасково и на Област Хасково. Според преброяването от 2011 година Хасково е с население 76 397 души и 12 - ят по големина град в страната.

  Хасково е разположен в Южна България и е областен център. Намира се недалеч от границите с Турция и Гърция, което определя и ключовото му географско положение. През територията на Област Хасково минава най - бързият и пряк път, свързващ Европа с Азия и Близкия изток.

  Любопитен факт е, че Хасково е на почти еднаква географска ширина с Рим (Италия), Барселона (Каталуния, Испания), Тбилиси (Грузия) и Чикаго (САЩ)

  Южното географско положение на Хасково и близостта му до Бяло море, от което го отделят сравнително ниските склонове на Източните Родопи, както и лесното проникване на по - топъл въздух по долината на р. Марица, обуславят преходен климат между континенталното влияние от север и средиземноморското от юг. Средногодишната температура на Източнородопското предпланинско стъпало е 12, 6°С. Зимата е мека и къса, лятото – дълго и горещо.

  Най - големия парк на територията на общината – парк Кенана. Този парк се явява като своеобразни бели дробове на града.

  Паркът заема площ от 236, 6 хектара и се намира североэападно от града. Проектът е на арх. Валентина Атанасова и арх. Джубелиева. Изграждането и оформянето му се извършва между 1955 и 1970 г.

  Основната част – около 70% от общата площ, е залесена. Разпространените дървесни видове са Благун, Цер, Зимен дъб, Космат дъб, Мъждрян, Дива череша и др. Основната маса са издънкови благунови насаждения с възраст между 60 и 70 години. Извършвани са залесявания с Липа, Бял и Черен бор, Полски ясен, Ацер негундо. По - късно, след изграждането на главната алея (1969), и с едроразмерни фиданки – Атласки кедър, Сребролистна липа, Веймутов бор, Смърч и Секвоя. Интересни в дендрологично отношение са Малкият и Голям партер, Розариумът, Дендрариумът и Сухата река.

  Рейтинг

  4.5
  Общо 2 гласували
  5 1
  4 1
  3 0
  2 0
  1 0
  Дай твоята оценка:

  Коментари

  Изпрати