1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д

1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 1. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 2. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 3. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 4. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 5. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 6. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д
  • 7. Снимка на 1.Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и д

Търговец

  • Населено място:Хасково
  • Номер на обявата:757059
  • Подател:гн Костов
  • Телефон:0889087999
  • Skype:0877553254
  • Уеб Страница:0889087999

Описание

  • Сподели
  • Любими
  • Принтирай

1. Фурна за печене на баклава, закуски, турски хляб, готвене и др. неща, (само по предварителна поръчка) вътрешни размери на камерата за печене широчина от ляво на дясно 70см. , дълбочина 70см. , височина от 24см. до 28см. по поръчка. .
Цена без шамотни плочи отдолу 950 лв. , цена със шамотни плочи отдолу 1150 лв.
2. . Фурни за пици нови със гаранция една година
Вътрешни размери на площ за печене - 62см на 62см на 17см.
Външни размери 80см височина 32см дълбочина 65см.
Мощност 4 kw.
Цена - 750 лв. със ламарина отдолу. . .
Цена - 850 лв. със шамотни плочи отдолу. . .
3. . Конвейерни фурни за пици.
√ Изработена от стомана
√ Широчина на конвейер:
√ Широчина на лентата 650мм. на голямата Конвейерна фурна цена 3990 лв.
√ Широчина на лентата 440мм. на малката Конвейерна фурна цена 2990 лв.
√ Дължина на камерата:
√ Производителност: 80 бр. /час 25 cm пици при време за печене 4 мин.
√ Странично разположен контрол
Тел за контакт - 0877 / 553 - 254: 0896 / 206 - 754: 0877 / 533 - 907: 0889/087 - 999: 0892/97 - 56 - 96: Доставка по куриер на место до вашия град и офис. .

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар