Студио sense&magic spa

Други мои обяви

Виж всички (2)
 • Професионални масажи от дипломиран в НСА масажист предлага:
 • МАСАЖ на работното място - ОФИС МАСАЖ

Подарете си Здраве, Красота и Хармония

Подарете си Здраве, Красота и Хармония

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:766187
 • Подател:Студио sense&magic spa
 • Телефон:0879602846
 • Skype:-
 • Уеб Страница:www.facebook.com/massagso...

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Замисляли ли сте се че :
Вашето тяло е малко чудо на природата? То има способностите да се регенерира и лекува само?
Съвършената му система може да победи всяка болест ? Това е абсолютната истина. . . . . . . . . . . но само когато сте се погрижили за него! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Човешката кожа е най - големият достъпен орган на тялото. Тя се храни и диша, тя пази тялото Ви и е свързана посредством фасцията със всеки вътрешен орган. Въздействайки на кожата, чрез различни масажни похвати, въздействате директно на вътрешните си органи. При масажа освен, че въздействате на вътрешните органи, се отделят малки частици наречени ноцицептори, които попадат в кръвта и подсилват Вашата имунна система.

Постоянното подлагане на стрес и употребата на вредни храни нарушава баланса във Вашето тяло.
Можете да противодействате по много начини, но масажа е най – приятния и ползотворен начин използван още от древността.
По тялото ви са разположени определени нервни центрове /акупресурни точки/. Когато някой от тях е блокиран енергията не се разпределя правилно и тялото Ви просто не работи добре.

Въздействайки с определен натиск върху тези точки Вие освобождавате енергията /често се усеща като ток или гъдел/ и повишавате работоспособността на тялото Ви и неговия начин да се излекува само.
Доказаните ползи от масажа са стотици, не мога да ги изброя тук. Най - важната от тях е, че веднага свяляте нивата на стрес, включвате работата на парасимпатиковата нервна система и оттам функцията на тялото Ви да изпрати съответните команди за отстраняване на сегашни и бъдещи заболявания в начален етап. Мозъкът ни е устроен така, че само при включване на парасимпатиковата нервна система тази функция работи.

Добрият и ползотворен масаж включва в себе си масаж на цялото тяло, масаж на стъпалата /където има 150 акупресурни точки/ и масаж на главата. Само по - този начин можете да си гарантирате, че сте въздействали както на физическо, така и на енергийно ниво.

Ние Ви предлагаме този масаж! Само сега на специална цена за 60 минути 35 лева.

Направете подарък на Вашето тяло! ! ! Запишете Вашия час на тел. 087 960 2846.
Студиото се намира в центъра на София, Руски паметник и работи само с предварително записан час! Не се предлага еротика под никаква форма! ! !

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар