Другите търсят още

Алекс
 • Алекс
 • Регистрация30.12.12
 • Последно активен18.10.19
 • Населено мястоСофия

Други мои обяви

Виж всички (31)
 • Сферични кранове 3 4 - 2бр. Чисто нови месингови - изгодно
 • Обувки от естествена кожа
 • Турмалинова яка за вратDr. Nature за премахване на болката
 • Уроци по тенис

Четка за зъби с Нано злато, Нано сребро и Нано нефрит

Четка за зъби с Нано злато, Нано сребро и Нано нефрит

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:766498
 • Подател:Алекс
 • Телефон:0879468810
 • Skype:joanys-1
 • Уеб Страница:-

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Четки за зъби Wellbeing, произведени по нанотехнология с имплантирани във влакната нано злато, нано сребро, нано нефрит и с уникална U образна форма на влакната за цялостно почистване на зъбите.

Чрез най - съвременните нанотехнологии златото, среброто и нефрита добавени към влакната в четките за зъби, спират размножаването на бактериите и придават приятен аромат.


Нанозлатото, Наносреброто и Нанонефрита оказват мощно антибактериално действие, успокояват, детоксикират, почистват, регенерират клетките и повишават локалния имунитет. Нефрита има и полезно инфрачервено излъчване и оставя приятен аромат в устата. С помощта на четките за зъби Wellbeing Nano Gold Toothbrush, Wellbeing Nano Silver Toothbrush и Wellbeing Nano Jade Toothbrush ще избелите зъбите си и ще освежите устната си кухина. Освен това четките действат в комбинация с пастата за зъби Dr. Silver за успокояване и още по - добро почистване на зъбитe.

Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат специална система Dual Bristles System т. е. имат 2 вида влакна: дълги - тънки и меки и къси - заоблени и по - твърди. Дългите влакна са отлични при премахването на плаката около венците; дълбоко между зъбите; повърхността на кътниците и други трудно достъпни места. Освен това, дългите влакна стимулират и масажират венците и помагат за цялостното им почистване. Късите влакна са проектирани така, че да премахват петна и да полират зъбите. Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат уникална почистваща U - образна форма, която помага за премахване на плаката от зъбите. За разлика от обикновените четки за зъби, тази форма на влакната увеличава многократно възможността да се достигне до всички зони в устната кухина, включително до най - малките отвори между зъбите.

Обикновените четки са идеална среда за развитие и разпространение на бактерии и микроби! За разлика от тях, наносреброто, нанозлатото и нанонефтита в Wellbeing Nano Toothbrush не позволяват на вредните микроорганизми да се размножават. Само няколко часа след измиване, четката ви вече е самопочистена и не съдържа бактерии и микроби. Така ползвате нова четка всеки път, когато си миете зъбите с Wellbeing Nano Gold Toothbrush, Wellbeing Nano Silver Toothbrush или Wellbeing Nano Jade Toothbrush!
Нанотехнологията навлиза все повече в нашето ежедневие. Производството на различни продукти по този метод е свързано с използването на много малки частици, наречени наночастици. Частицата нано пред думата е свързана с размера и означава една милиардна. Тези частици са невидими дори и с микроскоп, но имат физически и химически свойства, които са с широко приложение.
Златото (Au) oще от древността се използва в много части на света като парично средство или ценност в друга форма. Нано златото, добавено към четката за зъби има следните свойства:
* Мощно антибактериално действие.
* Успокоява, детоксикира и почиства.
* Подпомага при невралгия.
* Избелва зъбите и освежава устната кухина!
Среброто (Ag) също е познато на хората още от древността и спада към благородните метали. Свойствата му са широко познати и използвани. Нано среброто, добавено към четката за зъби има следните свойства:
* Мощно антибактериално действие.
* Успокоява, детоксикира и почиства.
* Регенерира клетките и повишава локалния имунитет,
като освежава устната кухина!
Нефритът е китайският диамант, който стои най - високо в скалата на скъпоценностите им, следван от златото и среброто. Първата в света патентована четка за зъби с нано нефрит има следните свойства:
* Мощно антибактериално действие.
* Полезно инфрачервено излъчване.
* Освежава устната кухина!

Специалната система Dual Bristle System (система с 2 вида влакна) и уникалната почистваща U - образна форма на четката премахват плаката от зъбите.

За разлика от обикновените четки за зъби, тази форма на влакната увеличава многократно възможността да се достигне до всички зони в устната кухина, включително до най - малките отвори между зъбите.
Дългите влакна са тънки и меки. Те лесно проникват по - дълбоко между зъбите и ефективно премахват не само бактериите и плаката по линията на венците, но и под нея.
Късите влакна са заоблени и по - твърди. Те добре почистват повърхността на зъбите, но са нежни към тях и венците. Краят им е полиран и благодарение на това не нараняватт лигавицата в устната кухина.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар