Работа в чужбина - Карнобат

Konstantin TodorovKonstantin Todorov
Регистриран на18.12.13
Последно активен12.11.16
-

Търговец

  • Населено място:Карнобат
  • Номер на обявата:771324
  • Подател:Konstantin Todorov(Изпрати съобщение)
  • Телефон:359878302656
  • Skype:-
  • Уеб Страница:-

Описание

Двойка търси работа в чужбина - Англия, Германия, Австрия, Франция, Италия. Ние сме двойка. Аз съм на 32 год, а мъжа ми е на 38 год. и търсим работа в чужбина, в обявените от нас държави. Ще приемем всякаква работа в сферата на обслужването, хотели, вериги заведения, почистване на домове, къщи или офиси, почистващи фирми, подържане и охрана на домове, защото не говорим добре езика, а малко, с тенденция да го научим, разбира се, но да работим и да бъдем заедно.

Аз съм работила в магазини, и като камериерка в България. Владея английски език, начално ниво А2. По - образование съм детска учителка. Моята половинка, е работил като охрана, шофьор, подържащ персонал по - хотели и говори и разбира руски език. Молим, само без никакви комисионни от България, а удръжка от 1 - вата заплата, защото в момента сме без работа, и не можем да даваме пари, за да получим работа в чужбина.

Разчитаме на сериозни предложения от фирми посредници, или частни лица, които желаят да помогнат на хора като нас, да получат по - добра работа, с честни, работливи и лоялни хора, каквито сме и ние, за по - добри доходи и за осигуряване на по - спокоен и по - добър живот - на нас и за нашето мечтано семейство. Ще се радваме, да приемем вашето предложение, което ще е шанс, за двама ни. Благодарим Ви, очакваме, с нетърпение, вашите сериозни предложения, към нас!

За контакти с нас:
email:
tel. 0878302656

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати