• Цена: 19 лв
 • Направи оферта
 • Наблюдавай
 • Изпрати съобщение
 • Съобщи за проблем

Турмалинова яка

ДаринаДарина
Регистриран на26.01.14
Последно активен13.02.16
-
Турмалинова яка
 • 1. Снимка на Турмалинова яка
 • 2. Снимка на Турмалинова яка
 • 3. Снимка на Турмалинова яка
 • 4. Снимка на Турмалинова яка
 • 5. Снимка на Турмалинова яка

Търговец

 • Населено място:-
 • Номер на обявата:814767
 • Подател:Дарина (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0893448662
 • Skype:-
 • Уеб Страница:http://dohodite.ovo.bg/

Описание

УНИВЕРСАЛНА ТУРМАЛИНОВА ЯКА СРЕЩУ БОЛКИ ВЪВ ВРАТА, РАМЕНЕТЕ И ГЛАВАТА

При изготвяне на яката са използвани турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високо технологични полимерни влакна. Яката идеално поддържа врата и главата и подпомага движението. Вградените високо активни елементи отдават своето действие по време на използването на продукта.

Турмалиновата яка е предназначена за превантивна грижа и подобряване на състоянието при схващане и напрежение в областта на шията и раменете; шипове във врата, ревматизъм; шийна остеохондроза; проблеми с щитовидната жлеза; проблеми със съня; простудни заболявания; болки в главата; загуба на концентрация и преумора.

Използването на яката нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан. Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности.

Носенето на яката намалява износването на дисковете при шийната остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на шийните прешлени. Повишава еластичността на костно - ставните връзки, премахва мускулно напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Помага за по - бързо тонизиране на тялото и по - ефективно справяне с умората, напрежението и стреса, и оказва общо - укрепващо действие върху организма. Особено подходяща за хора работещи всекидневно на компютър.


СЪСТАВНИ ЕЛЕМЕНТИ:

- Турмалин

- Постоянни магнитни - 5 бр.

- Отрицателни йони

- Инфрачервена топлина

- Органичен германий

- Бамбукови въглища;ПОДПОМАГА:

- Болка и схващане в областта на шията

- Болки в раменете и горната част на гърба

- Стрес, напрежение, тежка умствена работа

. Шипове; ревматизъм; плексит

- Главоболие, простуда, настинка, умора

- Световъртеж

- Втрисане

- Проблеми с кръвообращението

- Сънливост

- Проблеми с щитовидната жлеза

- Хроничен тонзилит

- Шийна остеохондроза

- Особено подходящ за хора със заседнал начин на живот и работещи с компютърДОПЪЛНИТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЯ:

- Бърз загряващ ефект

- Ефективно поддържа врата, главата и подпомага движението

- Постоянно магнитно поле с оздравително действие върху акупунктурни точки

- Инфрачервена топлина за стимулиране на кръвообращението

- Отрицателни йони за бърз възстановителен ефектИзползването на яката води до постигане на бърз и траен резултат. Препоръчително е да се постави на голо в зоната на врата. След няколко минути се усеща загряващ ефект.
При употреба на турмалиновата яка е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, като след сваляне на яката, бързо изчезват.
Препоръчителното време на първите сеанси е 5 - 10 мин. два пъти дневно. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10 - 15 мин. и да се поддържа такъв режим 3 - 4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.

Да не се използва при висока температура, открити рани на кожата, при бременни жени и малки деца. Бъдете внимателни ако имате кожни алергии. Периодично изплаквайте яката на ръка с хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не я дръжте дълго време във вода, за да не нарушите свойствата и. Не я извивайте на ръка! Да не се суши със сешоар! Да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване.

Турмалинови Продукти

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати