• Цена: 649 лв
 • Направи оферта
 • Наблюдавай
 • Изпрати съобщение
 • Съобщи за проблем

Фото епилатор Silk’n™

ДаринаДарина
Регистриран на26.01.14
Последно активен13.02.16
-
Фото епилатор Silk’n™
 • 1. Снимка на Фото епилатор Silk’n™
 • 2. Снимка на Фото епилатор Silk’n™

Търговец

 • Населено място:-
 • Номер на обявата:814777
 • Подател:Дарина (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0893448662
 • Skype:-
 • Уеб Страница:http://dohodite.ovo.bg/

Описание

ФОТО ЕПИЛАТОР Silk’n™

IPL фотоепилация
Фотоепилацията с високо интензивна пулсираща светлина – IPL™ е прецизен и безболезнен метод, който превъзхожда всички познати досега процедури за премахване на нежеланото окосмяване.
Silk’n™ е нова и иновативна система за обезкосмяване, която е базирана на IPL технология. Високата ефективност, бързата и безболезнена процедура, възможността да се третира всяка част от тялото, липсата на странични ефекти правят тази система уникална за хората, които търсят разрешение на проблема с неестетичното окосмяване.
ВАЖНО!
Лампите са консуматив и се сменят.
В комплекта има на разположение 2 бр. , след което биха могли да бъдат допълнително закупени на цена от 79. 90 лв. за брой. Пакетната цена за 3 бр. лампи е 209. 90 лв. / спестявате 29. 80 лв. /, а за 6 бр. лампи : 399. 90 лв. / спестявате 79. 50 лв лв. /.
Лампите имат 1 година гаранция.
Всяка една лампа има живот 750 импулса. Което е напълно достатъчно за една процедура на цялото тяло (крака, ръце, корем и т. н. )
За да се почувства ефекта трябва да се направят минимум 2 процедури (повече от месец).
Произход : Израел
Гаранционен срок : 1 год.

Подробно описание:

IPL ФОТОЕПИЛАЦИЯ
Лазерната епилация и фотоепилацията са добре познати и доказани методи за премахване на нежеланото окосмяване. Методите се използват в клиничната практика по целия свят от повече от 15 години и са доказали безопасността и ефективността си при дълготрайното премахване на окосмяването.
Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза и се осъществява с апарати, които излъчват интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлинна, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и се разрушава. За да не се уврежда околната кожа се използва механизъм за охлаждане. Когато прекрати растежа на косъма се постига и желания дълготраен ефект.
Silk’n™ е система за фотоепилация за домашна употреба. Базирана е на HPL технология (Home Pulsed Light™), която е собственост на Home Skinovations Ltd. . Тази HPL технология e обогатена със специален акустичен ефект, който подобрява нормалния процес на фотоепилацията. По този начин се постига дълготраен ефект чрез ниско ниво оптична енергия, без да е необходимо охлаждане на кожата.

ЦИКЪЛ НА РАСТЕЖ НА КОСЪМА
Всеки косъм на нашето тяло минава през три цикъла на растеж : анаген, катаген и телоген. Съответно това са фаза на растеж, фаза на деградация и фаза на покой.
Тези три фази влият на процеса на обезкосмяване чрез фотоепилация.
Времето, необходимо за завършване на пълния цикъл на растеж на косъма, зависи от човека и областта от тялото, но обикновено е 18 - 24 месеца.
Във всеки един момент по голямата част от фоликулите на космите, независимо от областта, са в процес на покой. Тези косми не се влияят от третирането им със Silk’n. При фаза анаген обаче това се променя. Важно е да се разбере, че за да се постигнат максимални резултати, процедурите могат да продължат през целия цикъл на растеж на косъма.
БЕЗОПАСНОСТ
Silk’n™ e проектиран така, че да защити кожата и очите ви. По време на клиничните тестове, потребителите съобщават за минимален дискомфорт по време на процедурите.
Засилена безопасност чрез по - ниските нива на енергия
Иновативната HPL технология позволява на потребителите да постигнат трайни резултати, използвайки пъти по ниска енергия от другите системи. По - малкото енергия – до 5 джаула на кв. см – означава повече сигурност за вас.
Регулируеми нива :
Silk’n™ позволява регулиране на нивото на силата, което позволява сами да избирате безопасността и ефективността на процедурите. Това удобство ви дава максимален комфорт по врема на процедурите.
Очите Ви са защитени по време на процедурата
Silk’n™ имат вградена функция за безопасност, която не позволява светлинните импулси да се излъчват, когато апликатора не е долепен до кожата.
Silk’n™ пази кожата Ви
2х3см2 оптични лещи, през които да минават светлинните импулси, са вградени във вътрешността на апликатора, за да се избегне директния контакт с кожата.

КЛИНИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
Проведени са клинични изследвания върху повече от 150 жени в изследователски центрове в Северна Америка и Израел. Протокол на лечението: Метод: Безопастни прцедури в лекарски кабинето План на процедурите: 3 процедури, с двуседмичен интервал между всяка Проверка на резултатите: 3 месеца и 6 месеца след последната процедура Пресмятане на резултатите: Резултати според първоначалното окосмяванеt
Следователи: Dr. Tina Alster, Washington D. C. Dr. Steve Mulholland, Los Angeles
Dr. James Shaoul, Tel Aviv

ЛЕСНО ЗА ПОЛЗВАНЕ
Третирането на долната чат на двата крака вече отнема по - малко от 40 минути, благодарение на големия 6. 5см2 обхват на уреда и на интервала на светлинните импулси, който е само 3. 5 секунди. Подмишниците и зоната на бикините може да се направи за минути. Silk’n™ е зареден с изобилие от импулси – 2 лампи, всяка с по 750 импулса. Обработването на двата крака отнема около 400 импулса, а подмишниците около 5 - 10 всяка ЗА ВАС ЛИ Е Silk’n ? Silk’n™ не може да се ползва от всеки. Моля прочете отново всичко написано и преценте дали е подходящ за вас. Ако накрая все още имате съмнения, моля консултираите се с вашия лекар. Не използвайте Silk’n™ на натурално тъмни кожи. Silk’n премахва нежеланото окосмяване като избирателно обработва само пигментът в косъма. Околната кожа също съдържа такъв пигмент, като количеството му зависи от цвета на кожата. Точно това и определя риска на който са изложени, използвайки Silk’n. Използването на Silk’n върху тъмни кожи може да причини изгаряния, мехури и промени в цвета на кожата (хипер - или хипо - пигментация) Не използвайте Silk’n™ на натурално тъмни кожи! Silk’n™ има различен ефект върху различното по цват окосмяване. По - ефективно е отстраняване на по - тъмното окосмяване, заради по - голямото количество пигмент. Silk’n™ може да не е ефективен при по - светли косми, заради малкото количество меланин. Въпреки това при клиничните изследвания се наблюдава задоволителен резултат при някои от изследваните хора със светъл цват окосмяване. Не се препоръчва използването на Silk’n™ върху лицето и шията. За разлика от окосмяването по тялото, това на лицето остава скрито, като само една малка част от него расте на повърхността. Използвайки Silk’n™ върху лицето може да се отстрани видното окосмяване, но и да се стимулира растежа на скритото такова. Употребата на Silk’n™ върху лицето може да причини сериозни увреждания на очите! Не се препоръчва използването на Silk’n™ върху лицето и шията!
РЕЗУЛТАТИ
Резултати след третиране със Silk’n™ са различни и зависят от цвета на окосмяването, плътността и мястото, което се третира. Друг важен фактор, който влияе на резултата е цикъла на растеж на косъма (18 - 24 месеца). Препоръчителни е процедурите със Silk’n™ да продължават в този период за постигане на максимално трайни резултати. Какво да очакваме?
За много от потребителите, това най - вероятно е първата им среща с уред за фотоепилация за домашна употреба. Silk’n™ е лесен за употреба и процедурите отнемат малко време.
По време на процедурите е нормално:

1. Пресвяткане – Ярката светлина на Silk’n™ няма да навреди на очите ви, когато се използва за части от тялото, различни от лицето. Не е необходимо да ползвате предмазни очила по време на процедурите.
2. Шум от вентилатор – Охлаждащата система на Silk’n™ издава звук подобен на сешоар. Това е нормално.
3. Звук на леко пукане при всеки импулс – Когато светлинен HPL™ импулс се активира е нормално да се чуе леко пукане, заедно със пресвяткането на светлината.
4. Умерен натиск на апликатора – Това е необходимо и полезно при поставянето на съседни светлинни импулси.
5. Усещане за топлина и леко изтръпване – Повреме на всеки светлинен импулс е нормално да усещате леко затопляне и изтръпване, причинено от светлинната енергия. Запомнете, че е важно да се използват ниски нива на светлинна енергия за първоначалните процедури.

Фотоепилатори

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати