Венета Спасова
 • Венета Спасова
 • Регистрация20.06.14
 • Последно активен13.02.16
 • Населено мястоСливен

Други мои обяви

Виж всички (67)
 • Ветроходна лодка Topper Club
 • Блок единичен с шегел за въже 8 мм.
 • Въже Robline 8.
 • Сух спортен сак Gul 60 литра.

Ветроходна лодка Topaz TAZ Race

Ветроходна лодка Topaz TAZ Race
 • 1. Снимка на Ветроходна лодка Topaz TAZ Race
 • 2. Снимка на Ветроходна лодка Topaz TAZ Race
 • 3. Снимка на Ветроходна лодка Topaz TAZ Race

Търговец

 • Населено място:Сливен
 • Номер на обявата:885128
 • Подател:Венета Спасова
 • Телефон:0877160402
 • Skype:-
 • Уеб Страница:www.lodkite.com

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Ветроходната лодка Topaz TAZ Race - най - достъпната семейна и тренировъчна лодка!
Topaz TAZ е най - достъпната семейна и тренировъчна лодка, предназначена за един или двама души екипаж. Две платна за двама души – перфектното решение за млади семейства и за школите по ветроходство. Очевидно е защо хиляди хора избират Topaz TAZ, за да въведат начинаещите в света на ветроходството. Тя е опростена, забавна и наистина страхотна. С тегло от само 40 кг, TAZ е лесна за боравене както във водата, така и на сушата, дори и от най - малките. Веднъж стъпили на борда на TAZ, и напълно начинаещите моряци се чувстват в свои води. Тази лодка вдъхва увереност и буквално в рамките на минути начинаещите вече са я овладяли и се чувстват удобно.
Характеристики и предимства на ветроходната лодка Topaz TAZ Race
Простота.
Дори най - малките се чувстват безопасно, удобно и уверено в страхотния нов модел TAZ. Нейният ултрамодерен дизайн, напомнящ този на Topaz, предизвиква моментален интерес. Веднъж спусната във водата, изключително надеждната лодка TAZ ще ви достави удоволствие, спечелвайки нов верен мореплавател.
Просторен самооттичащ се от вода кокпит.
На борда, моделът TAZ създава впечатление за много по - големи размери от действителните. Самооттичащият се от вода кокпит, в стил Topaz, е просторен, уютен и комфортен. Има повече от достатъчно място за учител и ученик, които да плават заедно без да се чувстват неудобно или хванати на тясно. По - високият гик създава усещане за повече пространство и осигурява швертът да бъде монтиран преди отплаване.
Невероятно здрава и устойчива конструкция на корпуса.
Прецизно отлятата трислойна сандвич конструкция TRILAM – доказана от системата Topaz – е уникална за Topper и гарантира, че никоя друга ротационно отлята платноходка не може да се конкурира с моделите Taz и Topaz, що се отнася до здравина, устойчивост и издръжливост.
Ръкохватки за пренасяне.
Ръкохватки за пренасяне, тип Topaz, са монтирани на носа и кърмата за лесно потегляне и връщане.
Люкове за съхранение.
Пакети с продукти могат да се поставят в специално предвидените люкове за съхранение на ключове, студени напитки и др.
Изпитана система за повдигане на руля.
Лесната за използване система за повдигане на руля – същата използвана и в Topper – поддържа здравото отлято острие в отлично състояние. Този стабилен монтаж на руля е сред най - добрите при платноходките.
Лесна и бърза работа с такелажа.
Опростеният такелаж със шпрингове, тип Oppie, и централният шкот са уникално лесни за боравене. Необходими са ви само няколко минути, за да потеглите. Ръкавът на платното и свободната му долна част елиминират луфтовете и стягането, и правят боравенето с такелажа по - бързо и лесно.
Лесна за поставяне върху автомобил.
Леката платноходка Taz е лесна за поставяне върху автомобил. Да вземете Taz във водата и да я върнете обратно е изключително лесно.
Поддръжка, която не създава главоболия.
Високотехнологичният ротационно отлят корпус от полиетилен е непотопяем и е далеч по - здрав и издръжлив, отколкото при други лодки на пазара. Корпусът е на практика неразрушим, дори при сериозни удари и ожулвания, нанесени от начинаещи моряци. Но дори в рядък случай на необходимост от ремонт, лесният за обработване полиетилен прави който и да е ремонт не изискващ усилия. Изпробвани и тествани, сглобките и компонентите на Topper Topaz свеждат повредите до минимум.
Бърз напредък.
Моделът TAZ е идеален за въведение и запознаване с плаването с Topper. Известният състезателен клас Topper Junior е с дългогодишни традиции и е признат от Кралската яхтинг асоциация и Международната федерация по ветроходство. Няма по - добър вариант от TAZ за обучение с Topper.
Мнения и коментари за ветроходна лодка Topaz TAZ Race
По - малка и по - лека, по - бърза и лесна за управление от Topper и Pico, лодката TAZ е с идеални размери, което позволява обучение на деца. YACHTS & YACHTING 2002
Всъщност TAZ има доста състезателна форма на корпуса със сплеснат заден край, а на мястото на прибиращия се шверт корпусът започва да се изостря към носа. Това позволява на TAZ да се движи бързо срещу вятъра, без да се накланя напред, както и да променя курса си лесно и да ускорява с всеки порив. В спокойни води, TAZ остава стабилна по посока на вятъра и при люлеене. YACHTS & YACHTING 2002
Този модел осигурява достатъчно сила, благодарение на корпуса на Иан Хаулет, като същевременно с това лодката е опростена и лесна за управление от деца.
TAZ е с петниста повърхност, защитена от плъзгане, която не е абразивна и е много ефективна от страната на палубата. Тъй като корпусът с конструкция сандвич е кух, има много пространство за люкове за съхранение на носа, а щурцът осигурява защитено от вода място за съхранение на резервни дрехи, напитки или сандвичи. YACHTS & YACHTING 2002
Вътрешните и външните повърхности от полиетилен осигуряват отлична издръжливост, докато слоят от пяна между тях осигурява устойчивост и добра плавателност. YACHTS & YACHTING 2002
Как би се справила TAZ обърната към вятъра в условията на голям отлив и при бурен вятър със скорост 25 възела? С този сценарий се сблъскват много брегови моряци, но TAZ се справя изключително добре. YACHTS & YACHTING 2002
TAZ има дължина на корпуса 2. 95м и тегло на корпуса 41 кг. Моделът TAZ предлага много място за две деца в кокпита и за разлика от Optimist има висок гик, в който няма да се удрят. CE Сертификатът за категорията на TAZ, препоръчва максимален екипаж от двама души или 150 кг, което на теория позволява на 100 - килограмов баща да плава с детето си. YACHTS & & YACHTING 2002

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар