Mедицински сестри братя, болногледач ки в Германия

Търговец

 • Населено място:-
 • Номер на обявата:910588
 • Подател:4U @work GmbH
 • Телефон:49171781343
 • Skype:g.risek@4u-at-work.de
 • Уеб Страница:www.4u-at-work.de

Спецификация

 • Сфера на дейностЗдравеопазване
 • ДлъжностMедицинска сестра
 • Ниво на квалификацияЕкспертен персонал без ръководни функции
 • ОбразованиеПолувисше
 • ПрофилМедицина
 • Втори езикНемски

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

Ние сме немска фирма със седалище в Германия и набираме квалифицирани медицински сестри/братя, помощник сестри/братя, санитари и/или болногледачи с познания по немски език (ниво A2/ Б1/ Б2/) за здравния сектор (болници, старчески домове и за грижа по домовете) в Германия.

Ако работите с удоволствие в здравния сектор, и се грижите с желание за възрастни хора и сте готови да се запознаете с нещо ново, при нас сте на правилното място.

Вашите задачи ще бъдат:

Основни грижи за пациентите и възрастните хора
Отдаване на медицинска помощ на жителите в старческия дом и пациентите и прилагането на профилактични мерки
Подпомагане на дейностите от ежедневния живот (повдигане на пациенти, помощ на пациентите при движението им в рамките на сградата, преобличане, хранене и съблюдаване на развитието и здравното им състояние)
Документация на целия лечебен процес

Вие притежавате следните лични и социални умения:

Надеждност и точност
Добри комуникативни умения и умения за контактуване с родственици
Дружелюбие и емпатия
Отговорност и желание за обучение и усъвършенстване
Издръвливост
Готовност за четири - седмичен стаж в Германия (ако е необходимо)
Социална компетентност
Условия и изисквания за кандидатстване:
Диплома за завършено професионално образование като медицинска сестра, документ(и) за допълнителна професионална квалификация/специализация или курс за санитар/ка, болногледач/ка или здравен/а асистент/ка
Академична справка към дипломата със среден успех
Референции и препоръки (ако има такива)
Сертификат за придобити познания по немски език (най - малко ниво A2, Б1 / Б2 в идеалния случай)
CV (на немски език)
Копие от лична карта или паспорт
Снимка
Удостоверение за съдимост (не по - старо от 2 седмици)
Копие на шофьорска книжка (ако има такива)

Документите за кандидатстване трябва да бъдат представени в оригинал и в превод на немски език с апостил. Само заявления с пълен набор от документи ще бъдат разгледани.

За признаване на вашата квалификация, като (детска) медицинска сестра в Германия, документите, посочени по - горе, трябва да бъдат преведени на немски език и да бъдат официално сертифицирани. Освен това признаването е възможно само със сертификат за владеене на немски език ниво Б2. Без признаване на вашата квалификация и с по - ниско ниво на владеене на немски език, вие може да бъдете назначени като помощници, докато не получите своето признание в Германия и не издържите успещно ниво Б2 по немски език.

Признаването на ващата квалификация е възможно само тогава, когато получиме от вас всички необходими документи, след което ние сте поемем и сте се погрижим за цялата поцедура. Процесът на одобрение обикновено отнема 4 седмици.

В зависимост от конкретните ви умения и знания, компетентният регионален държавен съвет взема решение, дали трябва да издържите допълнителен изпит за признаване на квалификацията ви. Това решение е за всеки кандидат индивидуално. Медицинско удостоверение за работа ще ви бъде издадено в Германия.

Размерът на възнаграждението като помощник (без призната квалификация) зависи от регионалното разположение на работното място. В момента то е в размер между 1600 - 1700 € бруто на месец за пълен работен ден, без включено допълнително заплащане за нощен труд, събота и неделя и почивни дни, което се причислява допълнително.

Брутната заплата на признати медицински сестри в Германия, в зависимост от регионалното разположение е между 2300 - 2600 € за пълен работен ден, без включено допълнително заплащане за нощен труд, събота и неделя и почивни дни, което се причислява допълнително.

Работно време зависи от клиниката или болницата за която ще бъдете назначени. Редовното работно време е 8 часа на ден в три смени. На всеки 14 дни ще имате смени и през уикенда, които се доплащат отделно, същото важи и за официялните празници. Готовност за работа на три смени е задължително изискване.


Фирмата ви предоставя квартира за периода от 2 - 3 месеца и поема 50% от наема. Ние организираме целият процес по признаване на вашата квалификация и поемаме разходите по процедурата. Ние ви придружаваме във всички административни процедури, както и ви помагаме да се интегрирате, с помоща на насшия персонал, сред който има ваши сънародници. Ние също така ви предлагаме възможност, след като вече имате познания по немски език на ниво A2 или Б1 да получите кредит от фирмата, за да завършите курс за ниво Б2, което ви е необходимо за признаване на вашата квалификация.


Ние сме на ваше разположение по всички въпроси.

Важна информация! ! !
Разходите за преводи, заверка и легализация на вашите документи в България и пътните разходи се поемат от вас кандидати.За контакт и повече информация:


4U @work GmbH
Frau Sladjana Radic
Wilhelmstr. 45
72336 Balingen
Germany

Tel: +49 171 7576003
Email:

или

4U @work GmbH
Frau Gabriela Risek
Wilhelmstr. 45
72336 Balingen
Germany

Tel: +49 171 781 3431
Email:

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар