Егейска Турция обиколен тур с автобус

MACLAND TRAVELMACLAND TRAVEL
Регистриран на30.10.14
Последно активен13.02.16
Егейска Турция обиколен тур с автобус
 • 1. Снимка на Егейска Турция обиколен тур с автобус
 • 2. Снимка на Егейска Турция обиколен тур с автобус
 • 3. Снимка на Егейска Турция обиколен тур с автобус
 • 4. Снимка на Егейска Турция обиколен тур с автобус
 • 5. Снимка на Егейска Турция обиколен тур с автобус

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:941239
 • Подател:MACLAND TRAVEL(Изпрати съобщение)
 • Телефон:029438484
 • Skype:-
 • Уеб Страница:www.maclandtravel.com

Описание

ПРОГРАМА:
1 - ви ден
Отпътуване от София (Варна) в 06. 30ч. , от Пловдив (Бургас) в 08. 30ч. , от Хасково в 10. 00ч. за Турция. Преминаване с ферибот през протока Дарданели и вечерта настаняване в хотел в курортната зона на Айвалък. Вечеря. Нощувка.

2 - ти ден
Закуска. Заминаване за гр. Бергама и посещение на останките от древния град Пергам. Разглеждане на Акропола, Храма на Траян, Храма на Атина и Амфитеатъра. Отпътуване за Измир (Древния Смирна) – третия по големина град в Турция. Кратък престой с възможност за разглеждане на Агората, Археологическия музей, разходка по крайбрежния булевард или посещение на открития пазар. Отпътуване за Кушадасъ и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

3 - ти ден
Закуска. Заминаване за Мармарис през Приене, Милет и Дидим. Посещение на Храма на Атина и Агората в древния град Приене. Разглеждане на Амфитеатъра и руините на древния град Милет – люлката на античната гръцка философия и Храма на Аполон в Дидим. Привечер настаняване в хотел в Мармарис. Вечеря. Нощувка.

4 - ти ден
Закуска. Свободен ден в Мармарис или:
Туристическа програма по желание: екскурзия до слънчевия гръцки остров Родос и посещение на главния град Родос, където се е намирал Родоският колос – едно от седемте чудеса на света. Разглеждане на Стария град: Рицарската болница от XV век (Археологическия музей), Булеварда на рицарите, Крепостните стени (екскурзията се провежда при подходящи метеорологични условия и работеща фериботна връзка с острова) или екскурзия по река Далян с посещение на Карийските скални гробници, древния град Каунос и плажа на морските костенурки. Вечеря. Нощувка.

5 - ти ден
Закуска. Отпътуване за Кушадасъ през Афродизиас – градът на Афродита и разглеждане на храма на Афродита, Одеона, Стадиона. Посещение на Памуккале. Свободно време за разглеждане на природния феномен и древния римски град Хиераполис. Привечер пристигане в Кушадасъ и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

6 - ми ден
Закуска. До обяд свободно време в Кушадасъ или туристическа програма по желание: екскурзия до Ефес – най - добре запазения град от древността и къщата на Дева Мария. Заминаване за Айвалък. Фотопауза от хълма край града (Трапезата на Дявола) – удивителна панорама към остров Лесбос и многобройните островчета в залива на Айвалък. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

7 - ми ден
Закуска. Отпътуване за България. По пътя кратък престой при Троя (с възможност за разглеждане на древния град). Вечерта пристигане в Хасково, Пловдив (Бургас) и София (Варна).

ЦЕНИ:

Настаняване / Дати
06. 04. 2015г. - 450лв
03. 05. 2015г. - 460лв
20. 06. 2015г. - 470лв
05. 09. 2015г. - 490лв
28. 09. 2015г. - 450лв

Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус
- 6 нощувки със закуски и вечери в хотели кат. 3*
- 2 в района на Айвалък
- 2 в Кушадасъ
- 2 в Мармарис
- екскурзоводско обслужване по целия маршрут
- таксите за ферибот
- медицинска застраховка

Маршрут:
Айвалък – Бергама – Измир – Кушадасъ – Приене – Милет – Дидим – Мармарис (остров Родос, река Далян) – Афродизиас – Памуккале – Ефес – Троя

Отстъпка:
- За ученици, студенти и пенсионери – 15 лв

Допълнителни екскурзии и входни такси по програмата:
1. Гр. Бергама – вход за Пергамон – 25 турски лири + 12 турски лири за ползване на лифт до Пергамон
2. Koмбинарана екскурзия – Ефес и Къщата на Дева Мария – 37 евро – с отпътуване от Кушадасъ. Цената включва – трансфер с лицензиран местен туристически автобус, екскурзовод на български език и входна такса за съответния обект.
3. Памуккале и Хиераполис – вход за обектите 25 турски лири.
4. Афродизиас – вход 15 турски лири.
5. Целодневна екскурзия до о. Родос – 58 евро – с отпътуване от Мармарис. Цената включва трансфер хотел - пристанище - хотел, пристанищна такса, пътуване със закрит катамаран, пешеходна разходка в стария град с професионален местен екскурзовод на руски език.
6. Екскурзия по р. Далян – 30 евро – с отпътуване от Мармарис. Цената включва пътуване с турски туристически автобус и лодка, обяд, посещение на плажа на костенурките Caretta Caretta, гледка към скалните гробници, екскурзоводско обслужване на руски език.
7. Дидима и Милет – по 10 турски лири за вход на всеки един от обектите
8. Приене – вход 5 турски лири
9. Троя – вход 20 турски лири.

Забележка: Входните такси се заплащат задължително в турски лири.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати