Поръчайте машина за казанлъшки понички от нас за 3800 лв. и

WIP TradingWIP Trading
Регистриран на01.03.14
Последно активен13.02.16
Поръчайте машина за казанлъшки понички от нас за 3800 лв. и
  • 1. Снимка на Поръчайте машина за казанлъшки понички от нас за 3800 лв. и
  • 2. Снимка на Поръчайте машина за казанлъшки понички от нас за 3800 лв. и

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:949047
  • Подател:WIP Trading (Изпрати съобщение)
  • Телефон:359898758582
  • Skype:wip.trading2009
  • Уеб Страница:http://wiptrading.com

Описание

Нашата машина ще Ви спести само за един туристически сезон от 4 месеца при 12 часова експлоатация 2025 лева (ел. енергия 750 лв. + мазнина 1275 лв. ) в сравнение с разпространените на българския пазар машини за казанлъшки понички, ползващи редукторни вериги!
Не вярвате? Подробно изчисление можете да намерите на нашия сайт
Ако сме Ви заинтригували, ето и повече информация. . .

Предлагаме на Вашето внимание новите за българския пазар автоматични машини за казанлъшки понички. Те са вече добре познати в Испания, Гърция, Великобритания, Ирландия, Русия, Украйна, Полша, Унгария, Холандия, Германия, Белгия, Австралия и дори на остров Света Елена.
Машините са произведени в Европейския съюз в съответствие със стандартите на хранително - вкусовата промишленост от неръждаеми материали по AISI 304 и отговарят на изискванията на методиката НАССР.
Нашите машини са напълно автоматични и се контролират от микропроцесор, позволяващ коригиране на грамажа на поничките и температурата на пържене. Те са изключително икономични благодарение на съвременна технология, при която не се използва редукторна верига за придвижване и обръщане на поничките. Това намалява обема на резервоара за мазнина на 4, 7 л. (в сравнение с обичайните за останалите машини 20 литра)! Освен икономия на 15 литра мазнина, допълнителен ефект е и намаляване на консумацията на електоенергия за подгряването на тези 15 литра и захранване на ел. мотор за редукцията.
Производството на понички е до 560 броя в час (около 47 порции от по 12 броя), което обикновено е достатъчно, но предлагаме и вариант до 1130 броя в час. Машините за казанлъшки понички (тип 560 бр/ч) имат непрекъснат режим на работа, както и възможност за еднократна порция.
Нашите машини са изключително компактни (39/39/48см) и сравнително леки (само 15 кг. , за разлика от разпространените на пазара 60 - килограмови машини), поради което и удобни за пренасяне при необходимост. В края на работния ден можете да източите мазнината и да приберете машината в своя лек автомобил. Разглобяването е бързо и лесно, частите са подходящи за измиване в миялна машина. Така всеки ден ще имате прекрасна и чиста машина, отговаряща на изискванията на ХЕИ и българския потребител. Броячът за произведените понички подпомага правилния счетоводен отчет.
Всичко това прави нашите машини уникални за българския пазар, а Вашия бизнес, свързан с продажбата на казанлъшки понички - конкурентноспособен и печеливш! С първата закупена машина получавате и специален подарък.
Нашите машини за казанлъшки понички са с 2 години пълна гаранция, като при проблем ще получите заместваща, докато производителят отстрани проблема. Осигуряваме и следгаранционно обслужване.
За повече информация
Очакваме Вашите запитвания и заявки на имейл

Машини за Понички

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати