grad.bg»Здраве»Медицинска Апаратура»Стандартен CPAP SleepCube Standard
 • Цена: 899.99 лв
 • Направи оферта
 • Наблюдавай
 • Изпрати съобщение
 • Съобщи за проблем

Другите търсят още

Стандартен CPAP SleepCube Standard

Оксиджен Интернационал ЕООксиджен Интернационал ЕО
Регистриран на19.03.15
Последно активен13.02.16
Стандартен CPAP SleepCube Standard

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:956467
 • Подател:Оксиджен Интернационал ЕООД (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0888024224
 • Skype:-
 • Уеб Страница:http://cpap24.bg/%D1%86%D...

Описание

Стандартния CPAP SleepCube Standard е апарат поддаващ постояно фиксирано налягане.

Апаратът SleepCube е идеален за употреба вкъщи и благодарение на атрактивния си дизайн и малки размери е също така един преносим апарат който можете да взимате с вас по време на вашите пътувания.

LCD екранът е лесен за разчитане и за употреба, също така потребителите могат лесно да анализират и извличат свойте данни директно от апарата.

С тежест от само 2кг и с умален размер, апаратът SleepCubе може перфектно да бъде разположен на вашето нощно шкафче до леглото ви и ще заема много малко място в багажа ви за път.

SleepCubе автоматично се настройва според промените в надморската височина и изключително тих, така че пациентът на CPAP терапия както и неговия партньор или семейство може да се наслади на спокоен сън.

За разлика от други апарати CPAP от неговия клас, апаратът SleepCube няма обемисто захранване, то е интегрирано в апарата и нивото на шум на апарата е по - тихо от шепот, имайки само 26 децибела.

Технология SmartFlex

Днес, технологията на комфортното издишане се е превърнала в стандарт при терапията с ЦИПАП, DeVilbiss Healthcare е разработил собствена уникална технология на издишване, наречена SmartFlex.

Разработката на тази технология е въз основата на проучвания и медицински анализи, както и мнението на потребителите които са имали нужда от подобно решение. SmartFlex е технология която намалява налягането предписано от лекар по време на издишване, за да се намали ефекта на издишане срещу въздушна бариера. DeVilbiss SmartFlex предлага три настройки за комфорт на налягането, всяка настройка намалява налягането при издишане с 1cmH2O (например - налягане на ЦИПАП от 10 и SmartFlex настроен на 2, ще бъде ВДИШВАНЕ на 10 и ИЗДИШВАНЕ на 8). За разлика от други технологии, SmartFlex се спира в момента в който CPAP апарата разпознае дихателна недостатъчност (например Сънна апнея).

Апарата е в комплект с маркуч, чанта и резервни филтри, допълнително се закупува маска и по желание овлажнител.

За повече информация относно продуктите и цените ни, посетете нашия онлайн магазин или ни се обадете на 0888 024 224.

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати