Grad.bg»За дома»Интериор»Интериорен дизайн Варна от Веди Интериор

Интериорен дизайн Варна от Веди Интериор

Интериорен дизайн Варна от Веди Интериор

Търговец

  • Населено място:Варна
  • Номер на обявата:963529
  • Подател:Венета Петкова (Изпрати съобщение)
  • Телефон:052675003
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://vediinteriors.com/

Описание

Веди Интериор е водеща фирма за интериорен дизайн с 15 - годишен опит на българския пазар. Сред нейните клиенти и проекти са инвеститори, собственици на големи ваканционни селища, хотели, ресторанти, офиси, магазини както и на отделни апартаменти и къщи.
Причината за успеха на нашата фирма е отличното обслужване, съчетано с висококачествените продукти и услуги свързани с интериорния дизайн - от началната идея до последния аксесоар. Всеки проект се изготвя и предлага на изгодни, конкурентни цени.
Ние предлагаме огромен избор на интериорно обзавеждане от водещи италиански и други европейски производители и дистрибутори, които имат дългогодишен опит в областта на интериорния дизайн и са безупречни в обслужването.
Целта на нашата фирма е всеки интериорен дизайн, независимо от размера на обекта и предназначението си, да постигне своя максимален потенциал. Освен мебелно обзавеждане, Веди Интериор предлага пълно текстилно обзавеждане (пердета, щори, покривки, килими, спално бельо и др. ) както и пълно обзавеждане с разнообразна битова техника.
Веди Интериор специализира и в доставката на подходящи аксесоари за дома и офиса - от осветителни тела, картини до сувенири и градински продукти за постигането на максимален уют във вашия дом или офис.
Нашата фирма предлага богат избор на визуални проекти за интериорен дизайн, които ще ви помогнат да видите вашия интериор или екстериор, преди да направите реалната си поръчка. Висококвалифицираните ни компютърни специалисти и дизайнери ще работят с вашето реално интериорно пространство и ще дадат на идеите ви конкретно визуално представяне. Клиентите имат избор и да не ни дават детайли относно техния интериор, a да им предложим идеи за цялостния дизайн. Нашата фирма гарантира на клиентите си, че ще работи заедно с тях, за да създаде желания интериорен проект, независимо дали той е за къща, апаратамент, хотел, ресторант или офис. Богатото ни портфолио с визуализациите на интериорен дизайн, красиво говори за качеството на нашите продукти.

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Потребител#157800Потребител#157800
Регистриран на29.04.15
Последно активен13.04.20
-