МАГ ВИЛИ
 • МАГ ВИЛИ
 • Регистрация10.11.14
 • Последно активен13.09.18
 • Населено мястоСофия

Други мои обяви

Виж всички (8)
 • МАГ ВИЛИ Гадаене по телефон.СИЛНИ РИТУАЛИ ЗА ЛЮБОВ, ПАРИ
 • Маг Вили ясновидката на народа

МАГ ВИЛИ - събиране на разделени двойки

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:967527
 • Подател:МАГ ВИЛИ
 • Телефон:0885260763
 • Skype:-
 • Уеб Страница:mag-vili.alle.bg/

Описание

 • Сподели
 • Любими
 • Принтирай

ЗДРАВЕЙТЕ! НА ТЕЛ:0885260763 И 0893962229 МОГАТ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТ ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ОТ ЛИЧЕН, СЕМЕЕН, ЗДРАВОСЛОВЕН ИЛИ РАБОТЕН ПЛАН. ОТ МЕН МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НЕ САМО ОТГОВОР НА ВЪПРОС, СВЪРЗАН С ВАШИЯТ ПРОБЛЕМ, НО КАТО ОТКРИЯ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА КАКВО И КАК ДА СЕ НАПРАВИ, ЗА ДА ДА БЪДЕ РАЗРЕШЕН ПРОБЛЕМЪТ ВИ. ТЕЛЕФОНИТЕ МИ СА ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ - КАКТО ЗА БЪЛГАРИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И ЗА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, НАМИРАЩИ СЕ В ЧУЖБИНА. Бог ми е дал дарбата да помагам на хората и повече от 20г. аз съм сред вас и никога не съм злоупотребявала с болката ви.
Ритуалите, които бих могла да направя за вас /разбира се, ако вие желаете това, ако смятате, че са ви необходими, за да промените живота си / са за:
- СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ,
- НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР И СЪЗДАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВО,
- ОТКЛЮЧВАНЕ НА КЪСМЕТ ЗА ПАРИЧНИ ПОСТЪПЛЕНИЯ, ЗДРАВЕ И УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО ВАШЕ НАЧИНАНИЕ! ВСИЧКО ОКОЛО НАС Е ЕНЕРГИЯ, ВСЕКИ УДАР НА СЪРЦЕТО НИ, ВСЕКИ ДЪХ. ЕНЕРГИЯТА, НАСОЧЕНА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ЖИВОТА НИ ТАКА, ЧЕ ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СИЛАТА НА РИТУАЛИТЕ, КОИТО ПРАВЯ ЗА ЗДРАВЕ, СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ, НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР, РИТУАЛИ ЗА КЪСМЕТ, СЕМЕЙНО И ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ! ТАЗИ МОЯ ОБЯВА СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ВАС, КОИТО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ ТОЧНО С МЕН - МАГ ВИЛИ/ИЛИ КАКТО ВИЕ МЕ НАРИЧАТЕ ЯСНОВИДКАТА НА НАРОДА, ЯСНОВИДЕЦ №1/. НА ТЕЛ. 0885260763 И 0893962229 ЩЕ УСПЕЕТЕ ДА ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОСИТЕ СИ, ДА СПОДЕЛИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ И ЗАЕДНО ДА ГИ РАЗРЕШИМ. АЗ СЪМ ТУК, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ВСЯКА ВЕЧЕР ПРАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ МАГИИ И ОТКЛЮЧВАНЕ НА КЪСМЕТ. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ КЪМ ДОБРО. РИТУАЛИТЕ, КОИТО ЩЕ ПРАВЯ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ - ЗА ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ПАРИ! МОЯТА СИЛА Е В ТОВА ДА СЪБИРАМ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И ДА РАЗВАЛЯМ МАГИИ, КОИТО ПРЕЧАТ ЖИВОТЪТ ВИ ДА БЪДЕ СПОКОЕН, ПЪЛНОЦЕНЕН, ЩАСТЛИВ. СЕГА Е МОМЕНТА, В КОЙТО ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ВСИЧКИ МАГИИ И РОДОВО ПРОКЛЯТИЕ ОТ ЖИВОТА ВИ, ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ НЕГАТИВИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА НАМАЛЕЯТ И ИЗЧЕЗНАТ И ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ. ДА ПРЕМАХНЕМ САМОТАТА, ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЯТ ПРИЧИНИТЕ, ДОВЕЛИ ДО РАЗДЯЛА С ВАШИЯТ ПАРТНЬОР, ДА СЕ ИЗЧИСТИ БЛОКАЖЪТ, КОЙТО ПРЕЧИ НА ВАШИТЕ ПАРИЧНИ ПОСТЪПЛЕНИЯ. СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ РИТУАЛИ ЗА ХОРА, КОИТО ИМАТ АЛКОХОЛНИ, ХАЗАРТНИ, НАРКОТИЧНИ ЗАВИСИМОСТИ, ХОРА СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ, ХОРА В ДЕПРЕСИЯ. НЕКА ВСИЧКО ТОВА ГО ИЗЧИСТИМ, ДА ДАДЕТЕ ПЪТ НА ЩАСТИЕТО ДА ВЛЕЗЕ И ВЪВ ВАШИЯТ ЖИВОТ! ! ! ВИЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ АЗ СЪМ ТАЗИ, КОЯТО ПРАВИ НАЙ - СИЛНИТЕ РИТУАЛИ ЗА ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, СЕМЕЙНО РАЗБИРАТЕЛСТВО. Независимо, че всяка вечер правя ритуали за здраве/най - важното нещо за всеки/, любов /това, без което животът ни е тъжен и самотен - нали любовта е тази, която стопля душите ни и ни дава крила/, парични постъпления /парите са нещо, с което можем да имаме спокоен живот, а не да живеем с притеснения за това ще успеем ли да си платим сметките, да подсигурим един нормален живот за себе си и децата ни/възползвайте се от тях точно сега, в най - подходящите фази на луната за тези негативни въздействия да бъдат отстранени. Ритуалите, които правя за разваляне на магии, родови проклятия, отключване на късмета за създаване на успешен бизнес и семейство, за добри парични постъпления са доказани във времето - с тях съм помогнала на много хора. ПОМАГАМ ПРИ ДЕПРЕСИЯ, АЛКОХОЛИЗЪМ, НАРКОТИЧНА И ХАЗАРТНА ЗАВИСИМОСТ, БЕЗПЛОДИЕ, СТРЕС, СТРАХ. Ако имате проблеми или се съмнявате, че имате магии - обадете се. Ще проверим от къде идват проблемите и ще направим най - добрите ритуали, за да изчистим всичко лошо в живота ви и да върнем радостта в дома ви. АЗ МОГА И ЩЕ ВИ ПОМОГНА, НО ВАШ Е ИЗБОРЪТ НА КОГО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ. ТЕЗИ, КОИТО МИ СЕ ДОВЕРИХА ВЕЧЕ СА ЩАСТЛИВИ! ! !

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар