Грета Лечева
  • Грета Лечева
  • Регистрация14.01.13
  • Последно активен13.02.16
  • Населено мястоПазарджик

Други мои обяви

Виж всички (4)
  • Предлагаме слънчогледово олио
  • Предлагаме слънчогледово олио внос от Русия
  • Слънчогледово олио

Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 1. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 2. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 3. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 4. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 5. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 6. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 7. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 8. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
  • 9. Снимка на Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

Търговец

  • Населено място:Пазарджик
  • Номер на обявата:968084
  • Подател:Грета Лечева
  • Телефон:0888520030
  • Skype:gretalet
  • Уеб Страница:italpork.blogspot.com/

Описание

  • Сподели
  • Любими
  • Принтирай

Поркетата е традиционно ястие широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата), обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. Месото се овкусява с чесън, черен пипер, розмарин, копър или други подправки, след което при пълно спазване на традицията, се завръзва на ръка с канап от естествени влакна от нашите майстори на поркета. Оставя се да престои и ароматизира в продължение на 12 часа, след което пънчето се пече в специална пещ при контролирано време и температура на два етапа : 1. В първия час при " по - агресивна" температура, за да направи свинската кожа хрупкава и ароматна; 2. Във втората фаза, при " по - ниска" температура, за да се поддържа меко и сочно месото. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета. Поркетата се яде гореща или студена, нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж за сандвичи, което позволява по - широкото и приложение и я прави особено подходяща за разширяване на асортимента Ви. Повече информация относно поркетата може да получите на сайта ни:

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар