МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия

ГрейнисГрейнис
Регистриран на27.06.13
Последно активен20.03.19
МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 1. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 2. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 3. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 4. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 5. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 6. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 7. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 8. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 9. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия
 • 10. Снимка на МННО Системи за Добив на Газ - Евтина и Чиста Енергия

Търговец

 • Населено място:София
 • Номер на обявата:976359
 • Подател:Михайлов (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0899171570
 • Skype:-
 • Уеб Страница:https://fuels.alle.bg

Описание

Предлагаме технология за добив чрез електролиза на вода, на евтин и чист горим Газ - Окси - Водород, наричан още " ННО (хаш - хаш - о)" , " Браунгаз" , " WaterGas" и др. Добитият газ е чист и в пъти по - евтин заместител на Природния Газ - Метана. Произвежда се единствено от обикновена вода, на място, в нужното количество за момента, и се изгаря незабавно в електрогенератори или горелки на парни котли, или се компресира, пълни и складира безопасно в стандартни Метанови бутилки и цистерни.

ННО Газ - Генератори се произвеждат серийно от 20 години насам от над 50 фирми от Корея, Италия, Китай, САЩ, Япония, Русия, България и др.

Наш екип от учени разработи технология за високоефективна, модифицирана електролиза на вода, с прилагане на фото - и виброакустична активация на електролита, базирана на патента на японския учен Д - р Рюшин Омаса ( Dr. Ryushin Ohmasa - има линк на сайта ни).
При нашия метод се консумира 5 пъти по - малко електроенергия от стандартните газ - генератори и се получава уникален, Модифициран ННО газ (МННО).

За разлика от обикновения ННО, газът МННО може да бъде безопасно :

- Компресиран като Метана до 200 атм. и повече, (ННО експлодира още при 2 атм. )
- Втечняван при 1 атм. / - 178гр. С, (ННО не може да бъде втечняван)
- Пълнен в стандартни Метанови бутилки и цистерни (ННО не може да се пълни в бутилки),
- Складиран и съхраняван неограничено,
- Транспортиран до всяка точка, и
- Изгарян като самостоятелно гориво в обикновени автомобилни Метанови газови уредби, Горелки на Парни котли, Бойлери, Пещи, Сушилни, и пр. (ННО гори само като добавка до 40% към други горива)
Компресираният или втечнен МННО е идеалното чисто и евтино гориво, което вероятно скоро ще замени всички останали горива на планетата.
Може да се използва като единствено гориво за бензинови и дизелови двигатели на автомобили, камиони, трактори, агрегати - ел. генератори и др. механизация, за газо - турбинни, и за двигатели на кораби, самолети, ракети, както и за горелки на парни котли, пещи, сушилни, отоплители, готварски печки и котлони и др.
Също така МННО е перфектен Енергиен Склад. Всяка соларна или вятърна централа може лесно да се превърне в газова Рафинерия.
МННО има висока точка на възпламеняване и е много слабо експлозивен. Той не може да бъде възпламеменен от искра при обикновени условия.
Не се регистрират течове и наводородяване (embrittlement) при съхраняване в бутилки и цистерни (за разлика от ННО).
Работата с МННО е напълно безопасна при спазване на инструкциите.
МННО е идеален, чист, и в пъти по - евтин заместител на Природния Газ / Метана.

Повече информация, патенти и видео относно МННО можете да видите на сайта ни - .

Използвайки технологията за икономичен добив на МННО, сме разработили проекти за квадри - генераторен добив на горим газ, електро и топлоенергия, и студ, на база Горивно - Парогенераторн Блок (ГПБ), със следния принцип на действие :

Пламъкът на горящият през горелка МННО газ генерира изключително висока температура ( над 5 500 гр. С) при нагряване до точка на топене и кипене на определени керамични материали, наречени UHTC (Wikipedia), използвани в космическата промишленост за термоизолация на челните контактни зони на космическите апарати.
Никой друг газ или флуид не може да генерира такива температури. Това свойство на пламъка на МННО се използва широко в предлаганите на пазара апарати за заваряване, рязане, запояване, наваряване, полиране, топене, нагряване и изпаряване на метали, стъкло, керамика, камък, полимери и др.
Температурните зони при нагряване на UHTC - термобар с пламък на МННО могат да бъдат показани приблизително в следната графика :

Това уникално свойство е в основата на разработеният от нашия екип високотемпературен МННО Горивно - Парогенераторен Блок (ГПБ), в която се използва огромната температура развивана при нагряване с МННО пламък на термоелементи от композитен керамичен материал - синтерован Танталово - Хафниев Карбид (Ta4HfC5) с антиокислително покритие от окси - инертен Циркониев Диоксид.
МННО - микропламъчни горелки нагряват десетки групи от термоелементи от този материал, заварени с помощта на МННО пламък (още едно уникално свойство) към медни термомостове. Те разпределят и редуцират 10 пъти огромната температура от 5 500 гр. С до необходимите 550 гр. С върху повърхността на тръбна серпентина, за изпаравяне на течащата в нея вода до суха прегрята пара с налягане 10 атм. , и Т=200 гр. С, която задвижва Ротационен Парен Агрегат - Парна Турбина или Бутален Парен Двигател. Парният агрегат е свързан с Алтернатор, генериращ електроенергия. Допълнително свързан Правотоков Алтернатор генерира ел. енергия за захранване на електролизата в МННО газ - генератора.
Отходната пара от парния агрегат е допълнителна енергия, която се използва за отопление, а ако такова не е необходимо, за пре - подгряване на входящата в ГПБ вода. Част от нея се взема във вид на дестилат като гориво за електролизния процес в газ - генератора, и на нейно място се добавя свежа вода.

Единственото гориво консумирано от нашата централа е вода - 500 мл/кВтч. 90% от нея може да се рециклира и върне обратно в системата.
Единствен отпадък - чиста дестилирана вода.
Процесът е 100% чист и възобновяем.

ЦЕНАТА на добитата енергия е равна на цената на консумираното " гориво" - Вода (540мл/кВтч), плюс разходи за поддръжка и амортизация.
Цената на нашите Газ - генераторни инсталации и Електроцентрали е между 500 и 3000 Евро на Киловат инсталирана мощност.

Повече информация, патенти и видео относно ННО и МННО - Топлоелектроцентрала можете да видите на сайта ни -

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати