Grad.bg»Имоти»Тристайни Апартаменти»Панорамен тристаен апартамент в Нишан Таши - Сандански

Панорамен тристаен апартамент в Нишан Таши - Сандански

Панорамен тристаен апартамент в Нишан Таши - Сандански
10 / 10

Търговец

  • Населено място:Сандански
  • Номер на обявата:978304
  • Подател:Марияна Ангелиева (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0884186724
  • Skype:sandanski-address
  • Уеб Страница:http://www.address.bg

Спецификация

  • Квадратура (кв.м.)108 m²
  • СтроителствоТухла

Особености

  • Акт 16
  • Асансьор
  • Необзаведен

Описание

АДРЕС Недвижими Имоти продава атрактивен тристаен апартамент в най - хубавия район на балнеологичния курорт Сандански - Нишан Таши. Застроена площ - 108, 51 кв. м, разпределена на просторна дневна с трапезария и кухненски кът /с балкон/, две самостоятелни спални, две бани/тоалетни, антре, коридор и втори балкон - общ за трите стаи. Жилището се намира на четвърти етаж и има югоизточно изложение, с изглед към вечнозелените склонове на Пирин и южната част на града.
Състояние на имота: стени - на мазилка; тавани - с вътрешна изолация; под - циментова замазка; дограма – от PVC; електрическа инсталация - до точка, водопроводна инсталация - до тапа, окабеляване за кабелна ТВ и интернет; водомери - 2 бр. и електромер; монтиран слънчев бойлер 200 л.
Към жилището има и прилежащо мазе в сутерена на сградата.

Местоположение.
Сградата се намира на около 150 м от интерхотел Сандански, централната търговска улица и градския парк. На разстояние от 500 м са разположени общинската болница, хотели със СПА, тенискортове, басейни с минерална вода, големи супермаркети, множество магазини, аптеки и кооперативният пазар. В района има казина, дискотека, пиано - бар и уютни заведения, предлагащи българска и интернационална кухня. На около 1000 м от сградата се намират автогарата и магазини от веригите БИЛЛА и ЗОРА.

Сграда.
Сградата е построена през 2007 г. , има стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Общите части са в много добро състояние, с хидравличен асансьор. Входната врата се заключва денонощно. Пространството около сградата е напълно завършено и добре поддържано. При сключване на договор за покупка на жилище купувачът сключва и договор за поддръжка на общите части, като таксата към момента е 15. 00 лв. /месец. Сградата е част от комплекс с контролиран достъп. В двора на комплекса има детска площадка за игри и изградено барбекю. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/ от м. март 2008 г.

Предимства.
- функционална вътрешна планировка;
- атрактивно местоположение на сградата;
- панорамна гледка към града и планината;
- добре поддържани общи части;
- близост до всички градски удобства.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.
Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Цена: 65000 евро!

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Марияна АнгелиеваМарияна Ангелиева
Регистриран на22.11.11
Последно активен13.04.18