социални асистенти за Германия

PCAS LTDPCAS LTD
Регистриран на28.09.15
Последно активен06.06.18
социални асистенти за Германия

Търговец

  • Населено място:Казанлък
  • Номер на обявата:995310
  • Подател:PCAS LTD (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0896290408
  • Skype:lari0201, milena.ganeva23, v.b
  • Уеб Страница:-

Спецификация

  • Длъжностсоциален асистент
  • Ниво на квалификацияНеквалифициран персонал
  • ПолЖена

Възраст на кандидатите

  • Първи езикНемски

Описание

Дружеството е директен работодател
Назначаването Ви на работа НЕ е обвързано с такси и комисионни към нас

Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най - важни приоритети. Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели. Важно условие когато кандидатствате при нас е да имате желание и мотивация за работа с възрастни хора.
Защо да предпочетете работа при нас: Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане. Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители. Предлагаме Ви напълно законна работа с Български Трудов договор в Република Германия, т. е. Вие сте наш служител и ние Ви командироваме при лицето за което ще се грижите. Това се осъществява посредством сключен между нас и клиента договор за предоставяне на услуги за работа в Германия. Легалното Ви пребиваване се осъществява посредством А1 формуляр, който легализира Вашия престой и работа и Ви осигурява необходимата социална сигурност.
 Възнаграждение чисто (нетно) до 1500 ЕВРО и ежемесечно навременно изплащане. При всеки асистент е индивидално и се определя от нивото на немски език което имате (основно, средно, добро, високо), както и тежестта на случая който поемате, но дори и с основен немски, Вашето възнаграждение няма да е по - малко от 700 ЕВРО. Предимство също така е опитът в грижата за възрастен човек – личен или професионален.
 Гъвкава продължителност на пребиваване: заминавания за 1 месец или за по - дълъг период
 Социално и здравно осигуряване, върху пълния размер на договореното възнаграждение, т. е. ако например Вашата месечна заплата е 950 ЕВРО (1860 лева), ние Ви осигуряваме тук в България върху пълният размер на тази сума, което е изключително важно, особено за хората в предпенсионна възраст
 Допълнителна застраховка Трудова злополука за чужбина, която е напълно безплатна за Вас
 Здравна застраховка – на стойност 10 000 евро, която е напълно безплатна за Вас
 Осигурен транспорт от България до Германия и обратно, който изцяло се поема от Нас
 Безплатна квартира и храна, т. е. асистентът живее и се храни в дома на лицето за което се грижи.
 Винаги сме на разположение при възникнал проблем, докато сте в Германия и съдействаме за разрешаването му в най кратки срокове.
В какво се изразява работата на социалният асистент:
 Полагане на грижи за възрастен, ако е необходимо помощ при хранене, поддържане на лична хигиена – къпане, смяна на памперси и др.
 Поддържане на хигиена в жилището, приготвяне на храна, пазаруване, пране, гладене и др.
 Придружаване до болнично заведение при необходимост
 Компания в свободното време, придружаване при разходка, организиране на различни занимателни дейности по желание на болния

Как да кандидатствам?
1. Ако предложението ни представлява интерес за Вас, първо трябва да се свържете на някои от обявените телефони или скайп адреси, за да уточним езиковите Ви познания и да определим нивото на немски език, което имате.
2. Ако немският Ви език покрива минимума като изискване, провеждаме лична среща на място в нашия офис. Създаваме Ви работен профил и Автобиография, за да изберем най - подходящата позиция за Вас, като вземаме предвид и Вашите изисквания и очаквания.
3. Започваме да подаваме Вашият профил на нашите партньори от Германия и в момента в който бъдете одобрен/а от семейство, уточняваме точна дата и организираме Вашето пътуване.
За информация всеки делничен ден от 9:30 до 17:30ч.
Тел: 043190551; 0898794772; 0883565696
скайп: milena. ganeva23 или v. boneva24

Рейтинг

2
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати