Другите търсят още
Категории
- (17)
- (4)
- (3)
- (2)
- (1)
- (1)
- (1)
Населено Място
Всички- Пловдив(11)
- София(5)
- Хасково(3)
- Велико Търново(2)
- Джебел(2)
- Кърджали(2)
- Благоевград(1)
- Варна(1)
Цени
- (10)
- (9)
- (7)
- (5)
Вид на Обявата
- (29)
- (1)
- най-нови
- най-популярни
- най-евтини
- най-скъпи
Електрически Скари /кратко описание/
Гледката на добре загрята електрическа скара, върху която цвърчат сочни кюфтенца, може да не е достатъчна да накара заклет вегетарианеца да забрави за вижданията си относно храната, но определено предизвиква слюноотделяне в много хора. Със затоплянето на времето все повече домакинства се замислят дали да не подменят остарялата вече електрическа скара, а онези които нямат - тичат към магазина, за да си купят електрическа скара. Електрическите скари са лесни за работа, не са особено скъпи и на тях може да се изпекат цял куп вкусотии - кюфтета и кебапчета, пържоли, зеленчуци, риба и др.
При обикновените електрически скари хранителните продукти се изпичат чрез непосредственото им поставяне върху нагревна повърхност, която при скарите с долно нагряване може да бъде гладка, вълнообразна или оребрена. Скарите с гладка нагревна повърхност са познати у нас още като плочи за печене. Най-търсените класически модели скари са тези с оребрена повърхност, при които оребрената повърхност е образувана от тръбни нагревни елементи, под които се намира тавичка за събиране на отделение при печенето сокове.
Майсторите на грила ще ви кажат, че преди да поставите каквото и да било върху електрическата скара, трябва да я изчакате добре да се нагрее и да я намажете обилно с мазнина. Само така може да си гарантирате, че нищо няма да полепне върху електрическата скара. Задължително е да се спазват всички инструкции на производителите за безопасност на употреба. Препоръчва се електрическите скари да бъдат почиствани след всяка употреба.