Оборудване за Месарски Магазин

Прегледайте последните оферти за Оборудване за Месарски Магазин в Град.бг.
2 Обяви за Оборудване за Месарски Магазин
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Професионално търговско оборудване за месарски магазин и цех
9
Професионално търговско оборудване за месарски магазин и цех
Хладилна плюсова хоризонтална витрина - външни размери: ш, д, в - 80; вътрешни: ш - 95, д Цена: 600 лева....
Бургас
кв. Възраждане
5 000 лв
оборудване за месарски или рибарски магазин
17
оборудване за месарски или рибарски магазин
професионално цялостно оборудване за месарски или рибарски магазин....
Плевен
Втора употреба
5 000 лв

Оборудване за Месарски Магазин /кратко описание/

Качественото оборудване за магазин е един от най-големите разходи при разкриването му. Цената на оборудването, което се явява една от най-големите инвестиции за предприемачите, се определя от вида на магазина, респективно каква търговия ще се извършва в него. Защото има съществена разлика в оборудването за магазин, когато в него ще се продават дрехи втора употреба или хранителни стоки. Един от най-чувствителните и взискателни по отношение на вида на оборудването са магазините, в които се продават бързо развалящи се продукти.

Оборудването за месарски магазини се състои предимно от хладилни витрини, хладилни камери, плюсови и минусови витрини за месо. Оборудването за месарски магазин няма да е пълно, ако към витрините не добавите също така работни плотове от неръждавейка, каквито са изискванията на санитарните власти. Част отоборудването за месарски магазин могат да бъдат също машини за меляне на месо, машини за рязане на месо и колбаси, както и различни видове електронни везни.

Най-важните компоненти отоборудването за месарски магазини безспорно са хладилните камери за съхранение на месо. Препоръчително е оборудването за месарски магазин за включва поне две такива камери - една минусова, в която месото да се съхранява в замръзнал вид, и една плюсова, в която месото и субпродуктите се съхраняват в свеж вид. При планиране на оборудването за месарски магазин трябва да се планират също плюсови и минусови хоризонтални и вертикални витрини, за предпочитане с рафтове неръждавейка, в които да се излага месото и месните продукти, така че да са видими от клиентите.