Grad.bg»Форум»Здравни проблеми»Бързо и лесно здравословно отслабване

Бързо и лесно здравословно отслабване

  • 27.03.11 03:35#1NataliqNataliqНовакРегистрация: 27.03.11Град: -Отговори: -Бързо и лесно здравословно отслабванеСъс сигурност има много рецепти за диети и всякакви други варианти за отслабване. Но след повечето от тях остават грозни белези по кожата/стрий/, защото отслабването е станало изведнъж.

    Според мен най-важното е човек да намери този начин за губене от телесното тегло,който е най - добър за да не губи тонуса си. Защото от опит зная, без да съм медицинско лице, че губенето на повече от 10 килограма на месец би могло да доведе до стрес на организма, отколкото до позитивни резултати.

    Много ме вълнува темата и изобщо всичко свързано със здравето и красотата. Убедена съм, че именно това е начинът за постигане на красотата, чрез здраве. Надявам се да открия съмишленици и от двата пола.

    С нетърпение очаквам съмишленици по темата за здравето и красотата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.06.13 01:10#2Натур хаусНатур хаусНовакРегистрация: 19.06.13Град: СофияОтговори: 1от: Бързо и лесно здравословно отслабванеЗдравей, mediatrix!

    Ние сме диетологичен център с утвърдено име по цял свят. Тук при нас се опитваме да променим хранителните навици, така че храната да ни е в полза за постигането на здравословно тегло и тонус на самият клиент.
    Провеждат се ежеседмични контролни консултации със специалист, като това позволява проследяване на теглото , определяне на конкретни хранителни добавки и при нужда корекция на диетата. Клиентите са доволни от хранителнителните режими и продуктите на „Натур Хаус”, защото им позволяват да загубят тегло , да се хранят повече и едновременно с това да се чувстват жизнени и енергични. Тайната е в добрия избор и комбинация на храната, в оценката на хранителния статус на клиента, така че неговите физиологични, биохимични и метаболитни нужди да се покрият от приема на храна в предложената диетата.
    Едновременно с това клиентите получават морална подкрепа и стимул за по-нататъчни отлични резултати.
    Целта на системата на „ Натур Хаус” е създаване на здравословни навици на хранене и поддържане на висок жизнен статус.
    ОтговорОтговор с цитат