Работа в Англия в Старчески Домове

Прегледайте най-новите малки обяви за Работа в Англия в Старчески Домове в Град.бг.
4 Обяви за Работа в Англия в Старчески Домове
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-евтини
  • най-скъпи
Медицински сестри и болногледачи за Англия - Варна
Медицински сестри и болногледачи за Англия - Варна
Организираме интервю директно с работодател за работа в старчески домове във Великобритания, като заплащането стартира...
Варна
2 200 лв
Англия - болногледачи за старчески домове
Варна
кв. Център
-
Болногледачи за Великобритания
Болногледачи за Великобритания
Мъже и жени с говорим английски език и опит в обгрижването на възрастни хора за работа в старчески домове във Великобритания...
Пловдив
-
Англия детегледачки, домашни помощнички и грижи
Англия детегледачки, домашни помощнички и грижи
Работа за гледане на възрастни хора в старчески домове и в семейства с разговорен английски език....
Варна
-

Работа в Англия в Старчески Домове /кратко описание/

Много български агенции предлагат на сънародниците ни работа в Англия в старчески домове. Тази професия дава възможност на хора, които нямат медицинско образование нито добри познания по английски език да изкарват прилични доходи и да се грижат за семейството си. Работата в Англия в старчески домове не е предназначена само за тях, но и за всички онези медицински сестри или наскоро специализирали лекари, които са в процес на изваждане на документите си за започване на легална работа по специалността на острова.

Работата в Англия в старчески домове може да се окаже истинско предизвикателство за мнозина. Обгрижването на възрастни и болни хора е тежка задача, която не е по силите на всекиго. Заплащането при работа в Англия в старчески домове е на час, като пред уикендите и по време на националните празници ще заплаща допълнително. Болногледачите ще трябва да отделят от заплатите си за наем на квартира и консумативи. Подобно на останалите работници в Англия те ще имат право на платен годишен отпуск.

В какво точно се състои обаче работата в Англия в старчески домове. Болногледачите трябва да владеят поне малко английски, за да могат да комуникират с пациентите, трябва да са мотивирани, за да изпълняват тази тежка работа, задължително да са здрави, както и да са в добро физическо състояние. Едно от изискванията е да кандидатите за работа в Англия за старчески домове е да са позитивна нагласа и ведър характер, защото тяхното настроение влияе в огромна степен върху качествата на работата им и начина, по който изпълняват служебните си задължения.

Подобно на болногледачите у нас работата в Англия в старчески домове се състои основно в подпомагане на медицинските сестри в тяхната работа. Болногледачите трябва да повдигат пациентите, да им оказват помощ при движение в рамките на сградата, да помагат с лична хигиена, преобличане, помощ при хранене, както и съблюдаване на здравното състояние на пациентите.