Grad.bg»За дома»Всичко за Кухнята»Иновативна Яйцеварка за варене до 14 яйца на пара Egg Cook

Иновативна Яйцеварка за варене до 14 яйца на пара Egg Cook

Иновативна Яйцеварка за варене до 14 яйца на пара Egg Cook
2 / 2

Търговец

  • Населено място:София
  • Подател:Анонимен (Изпрати съобщение)
  • Уеб Страница:-

Спецификация

  • СъстояниеНово

Описание

Представяме ви новата яйцеварка за варене на пара Egg Cooker.
Модела е подобрен и е вече със съвместимост до 14 броя яйца със стойки на два етажа по 7 броя всяка. Можем да го ползваме и само на един етаж - 7 броя. Когато варим яйца, не само по Великден обикновено се случват следните досадни ситуации: засичаме времето за варене на яйцата, броим минутите, седим до тенджерата чудейки се кога ще са готови, всеки път са различно сварени, накрая ги забравяме и често има няколко счупени! Забравете за тези досадни и неприятни преживявания, защото с този уред повече няма да Ви се случват!
Egg Cooker ще свари яйцата по здравословен начин за вас, приготвяйки ги на пара, а след като е приключил сам ще се изключи автоматично. Така докато вие се приготвяте за работа или просто си почивате, вашите яйца ще са готови. Вече няма да ви притеснява да си сварите яйца за закуска, защото просто още ви се спи и ви е страх да не оплескате нещо! Искате рохки яйца – имате ги за до 10 минути, желаете твърдо сварени - готови до 15мин, като това зависи от количеството вода, която слагате с мерителната чашка от комплекта.
Лесно е – слагате вода с чашката от комплекта, подреждате желания брой яйца (до 14бр. ) и включвате копчето – готово! Мерителната чашка е с няколко деления, като най - ниското е за най - рохки яйца, най - високото за твърдо сварени. С този уред няма риск от счупване и напукване на яйцата. Основата му е термоустойчива и не се затопля, докато работи.
Egg Cooker се използва за здравословно готвене на пара, има незалепващо дъно от неръждаема стомана. Перфектен уред за домашни условия и за всеки, който обича да пътува и ходи на къмпинг.
Мощност: 350 W
Напрежение: 220V, 50 Hz
Продуктът може да бъде доставен до всяко едно населено място в страната с куриерска фирма Еконт, с голяма отстъпка от доставката, защото имаме договор с Еконт. Изпращаме и по куриерска фирма Спиди. Имате възможност да прегледате и дори да изпробвате продукта още преди да се плати. Всякакви пътни и куриерски разходи са си за сметка на купувача.

Рейтинг

2.5
Общо гласували: 2
50
40
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Топ оферти бгТоп оферти бг
Регистриран на21.09.15
Последно активен15.11.23