Grad.bg»Здраве»Медицинска Апаратура»Назална CPAP маска Serenity

Назална CPAP маска Serenity

Назална CPAP маска Serenity
6 / 6

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:956470
  • Подател:Оксиджен Интернационал ЕООД (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0888024224
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://cpap24.bg/%D1%86%D...

Описание

Маска Serenity е лекa и лесна за носене. Разработена е специално за употреба с тръба над главата и се държи на място с ленти за закрепване. Маската е американско производство на фирма DeVilbiss.

Чувствайте се удобно с новите ComfortTouch ™ възглавнички и подложки на челото, налична е в гел и силикон. Не само, че компонентите са ComfortTouch ™, но те намаляват задържането на прах, мръсотия и мазнини, те също така позволяват на кожата да диша, докато предоставят максимален комфорт. Възглавничките ComfortTouch ™ са налични в различни размери за да отговарят на различните нужди на пациента.

Назална Маска Serenity разполага с новa светлосивa конструкция, която е лесна за монтаж. Маската може лесно да се регулира с помощта на ремъците Velcro за комфортно напасване.

За допълнителен комфорт и отлично прилягане на маската, тя може да се премества напред и назад за по - добро пасване на профила на различните форми лица

Цената е за 1 маска Serenity силикон в един от трите размера S, M или L със ремъци, готова за употреба, варианта на тази маска с възглавничка от гел е с цена 169. 99 лв.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0888 024 224 или посетете нашия онлайн магазин.

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Оксиджен Интернационал ЕООксиджен Интернационал ЕО
Регистриран на19.03.15
Последно активен13.02.16